Yıldız Tilbe’den Sokak Hayvanlarıyla İlgili Flaş Öneri!

Yıldız Tilbe’den Sokak Hayvanlarıyla İlgili Flaş Öneri!
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve kendini sokak hayvanları konusunda eleştirenleri ti’ye aldı.

Son zamanlarda sokak hayvanlarına yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’den sokak hayvanları konusunda flaş bir öneri geldi. Geçtiğimiz ay sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığı paylaşım sebebiyle hemen her kesim tarafından çok yoğun bir şekilde eleştirilen, adeta linç edilen ve hatta pek çok kimse ve dernek tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulan ünlü isim Yıldız Tilbe bu sefer sokak hayvanlarıyla ilgili ezber bozan bir çağrıda bulundu. Son olarak savcılığa kendisi hakkında şikayetler için ifade veren Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda kendisini eleştirenleri ti’ye aldı. Yıldız Tilbe bu seferki paylaşımında sokak hayvanlarının toplanması ve barınaklara bırakılması teklifi yerine yeni ve değişik türde hayvanları sokaklara salınmasını ve kendisinin de bunu yapacağını açıkladı.

Eleştirenleri Ti’ye Aldı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sokak hayvanlarına yönelik “saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya?” ifadelerini kullanan bir paylaşım yapmış ve savcılığa şikayet dahil büyük bir eleştiriyle karşılanmıştı. Ünlü isim geçtiğimiz gün savcılığa paylaşımıyla ilgili ifade verdi. Yıldız Tilbe ifadesinde “ben kimseye hakaret etmedim, insan öldüren köpekleri alın dedim” ifadelerini kullandı. Ünlü isim sosyal medya hesabından da yeni bir paylaşımda bulundu ve kendini eleştirenleri ti’ye aldı. Tilbe paylaşımında “hayvanat bahçelerindeki hayvanlar serbest bırakılmalı, sokaklarda gezsinler, çoğalsınlar, millet bakar. Belki uzun vade de Afrika gibi oluruz, her çeşit hayvan, neden olmasın? İnsanlara da yeni yaşam alanı yapılır, dağ başı, Mars falan gideriz, gezegenlere çıkıyor ya ileri insan” ifadelerini kullandı.

Sokaklara Sırtlan Bırakacağım

Ünlü isim bir diğer paylaşımında ise yine kendini eleştirenleri ti’ye alarak yeni hayvanların sokaklara salınmasını istedi. Yıldız Tilbe “ben de uygun bulduğum boş ve güzel sokaklara, timsah, komodor ejderi ve birkaç sırtlan bırakacağım beslemek için. Anakonda da olur, besleme yapıp sokağa bırakacağım. Hem turistler de gelir, safari falan neden olmasın, neyimiz eksik? Sokak hayvanlarımıza yeni türler niye eklenmesin?” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu son çıkışı her zaman olduğu gibi sosyal medyada ve magazin basınında geniş yer aldı. Pek çok kişi ünlü ismi yine eleştiri yağmuruna tutmaya başladı.

18-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar