Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evleniyorlar mı?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evleniyorlar mı?
Onur Akay: ''Mert Urla'daki bir otelde evlilik teklifi etti hatta onlar kendi arasında sözlü... Bunu da bazı kişiler biliyor. Yüzükleri taktılar. Aileleri de öğrenmiş. "

Star  TV’nin izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin başrollerini paylaşan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu arasında neler oluyor? İkilinin sözlendikleri doğru mu? Magazin gündemine yön veren Onur Akay bu konuda Bilal Özcan’a neler anlattı? Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun sözlenmesi hakkında tüm merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar …

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evleniyorlar mı?

Yalı Çapkını dizisi her Cuma akşamı ekranlara gelmeye devam ediyor. Reyting rekorlarını altüst eden dizinin başrollerinde oynayan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun sözlendikleri ve hızla evliliğe doğru yol aldıkları iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. 4 yıldan beri arkadaş olduğu Mert Yazıcıoğlu’ndan ayrılması olay olan Afra Saraçoğlu’nun ismi rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile anılsa da bu iddialar söylentiden öteye gitmedi. Devamlı birlikte görüntülenen, kameralara bir arada iken yakalanan ikili her fırdatta aralarında bir şey olmadıklarını diziden dolayı arkadaş olduklarını dile getiriyorlardı.

Onur Akay Bilal Özcan’a bilinmeyenleri anlattı

Bilal Özcan’ın youtube kanalı olan Beyaz Magazin programında konuyla ilgili konuşan magazin dünyasının felaket tellalı olarak ünlenen şarkıcı Onur Akay Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ikilisi hakkında inanılmaz iddialarda bulundu. İkilinin beraber olduklarını ancak yapım şirketinin yasakları yüzünden bunu kamuoyuna deklare edemediklerini söyledi. Sette bu durumu birçok kişinin bildiğini  ve 'Set çalışanlarından bize haber gelmemesi imkansız' diyerek kendisine onlarca dizi ve sinema setlerinden pek çok haber geldiğini itiraf etmiş oldu.

Mert Ramazan Demir evlilik teklifi yaptı

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun ilişkilerinin çok gizli tutulduğunu belirten Onur Akay 'Çok gizli olarak sürdürecekler çünkü yapım şirketi onlara bu konuda rest çekmiş' diye Bilal Özcan’a bildiklerini anlattı. Mert Ramazan Demir’in Afra Saraçoğlu’na evlilik teklif ettiğinin de altını çizen Akay ''Mert Urla'daki bir otelde evlilik teklifi etti hatta onlar kendi arasında sözlü... Bunu da bazı kişiler biliyor. Yüzükleri taktılar onları her yerde takamıyorlar. Aileleri de öğrenmiş. Yani aslında sözlü onlar.'' diyerek ikilinin ilişkilerinin bilinenden çok daha ileri ve ciddi olduğunu da ifade etmiş oldu.

07-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar