Neslihan Yeldan Türkiye'de bir ilke imza attı

Neslihan Yeldan Türkiye'de bir ilke imza attı
Neslihan Yeldan, İki yıldır kendi markasıyla kozmetik sektörüne damga vuruyor. Kozmetik sektöründe çalışan Yeldan, yurt dışında kullanılan 'duş yağı' kültürünü Türkiye'ye taşıdı.

İstanbullu Gelin ve Sen Çal Kapımı gibi dizilerle adından söz ettiren Neslihan Yeldan’ın yeni projesi sosyal medyada gündem oldu. Türkiye'de bir ilke imza atan ünlü oyuncunun projesi merak konusu oldu. Hayranları merak ediyor; Neslihan Yeldan kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Neslihan Yeldan’ın yeni projesi ve hayatı haberimizde. Şimdi detaylar

Neslihan Yeldan Türkiye'de bir ilke imza attı

Yer aldığı projelerle geniş hayran kitlesine ulaşan usta oyuncu Neslihan Yeldan, İki yıldır kendi markasıyla kozmetik sektörüne damga vurmaya devam ediyor. Kozmetik sektöründe de hatırı sayılır bir kitleye ulaşan Neslihan Yeldan, yurt dışında sıkça kullanılan 'duş yağı' kültürünü Türkiye'ye taşıdı. Duş jeli ve nemlendirici olarak kullanılabilen "duş yağı" ürünü Türkiye'de ilk kez kendi markası adı altında piyasaya çıkaran Neslihan Yeldan ülkemizde bir ilke imza atmış oldu. 

Ürünleri önce ben kullanıyorum

Markasındaki tüm ürünleri öncelikle kendisinin denediğini özellikle vurgulayan Yeldan, projesini şu cümlelerle duyurdu: "Ürünlerimi önce ben kullanıyor beğenirsem satışa sunuyorum. Markam "Küçük mutluluklar dükkanı" olarak insanların zihninde yer etti. Bundan daha büyük bir keyif olabilir mi? Amacım ticaret yaparken sadece para kazanmak değil, insanları mutlu edebilmek, yüzlerini güldürebilmek. Böyle bir misyon edindim." 

Neslihan Yeldan Kimdir?

1969 İstanbul doğumlu Neslihan Yeldan küçük yaşlardan itibaren tiyatroya ilgi duydu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitiren Yeldan, Beşiktaş Kültür Merkezi’nde uzun yıllar görev yaptı. Kariyerine Yaz Evi dizisiyle başlayan Yeldan, Bir Demet Tiyatro ile şöhreti yakaladı. 

Rol aldığı bazı yapımlar:

2020- Sen çal Kapımı (Tv Dizisi)
2017-2019 – İstanbullu Gelin (Senem) (TV Dizisi)
2016 – Deliormanlı (Ümit) (Sinema Filmi)
2014 – Kiraz Mevsimi (Önem) (TV Dizisi)
2012 – Kuzey Güney (Aynur) (TV Dizisi)
2011 – Bir Kadın Tanıdım (Füsun) (TV Dizisi)
2010 – 2011 – Dürüye’nin Güğümleri (Handan) (TV Dizisi)
2009 – 2010 – Kavak Yelleri (Nur) (TV Dizisi)
2008 – Peri Masalı (Pamira) (TV Dizisi)
2005 – Organize İşler (Lalezar) (Sinema Filmi)
2004 – Herşey Yolunda (Nilüfer) (TV Dizisi)
2004 – Dişi Kuş (TV Dizisi)
2003 – Şapkadan Babam Çıktı (TV Dizisi)
2002 – Vaka- Zaptiye (Saadet) (TV Dizisi)
2000 – Kırık Zar (TV Filmi)
2000 – Güneş Yanıkları (Lale) (TV Dizisi)
1999 – Deli Yürek (TV Dizisi)
1997 – Ruhsar (Melike) (TV Dizisi)
1995 – Sahte Dünyalar (TV Dizisi)
1995 – Bir Demet Tiyatro (Füreyya) (TV Dizisi)
1993 – Yaz Evi (Alev) (TV Dizis

07-06-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler