Ahmet Kural Nikah Tarihini Açıkladı

Ahmet Kural Nikah Tarihini Açıkladı
Oyuncu Ahmet Kural ile sevgilisi Çağla Gizem Çelik evlenecekleri tarihi açıkladılar. Ahmet Kural ucu açık olan evlilik tarihini seneye olarak açıkladı.

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan ve seyircinin çok sevdiği dönem dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ahmet Kural bir süredir birlikte olduğu avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile evleneceğini geçtiğimiz haftalarda ilan etmişti. Uzun süredir şarkıcı Sıla Gençoğlu ile olan darp iddiasıyla gündemde olan ve bu darp iddiası sebebiyle oldukça gergin günler geçiren Ahmet Kural bu iddianın görüldüğü mahkemenin sona ermesiyle rahat bir nefes aldı. Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile olan ilişkisinin bitmesiyle birlikte başladığı Çağla Gizem Çelik ilişkisini gözlerden uzak yaşayan Ahmet Kural sonunda evlilik kararı aldı ve bunu da geçtiğimiz haftalarda ilan etti. Magazin basınında da gündem olan bu kararın tarihi ise belli olmamış ve taraflarda bir açıklama yapmamıştı. Sonunda Ahmet Kural ile sevgilisi Çağla Gizem Çelik’in nikah tarihleri belli oldu.

Tatil Devam Ediyor

Halen sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile tatilde olan ve gayet mutlu günler geçiren oyuncu Ahmet Kural önümüzdeki hafta Bodrum’da devam eden tatillerinin biteceğini ve yeniden Bir zamanlar Kıbrıs Çekimleri için sete döneceğini belirtti. Ünlü oyuncu muhabirlere yaptığı açıklamada “haftaya çekimler için Kıbrıs’a gidiyorum, tatilimizin son günleri” ifadelerini kullandı. Tatilde gayet mutlu anlar yaşayan ve sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile sosyal medya hesaplarından bol bol paylaşım yapan Ahmet Kural bu mutluluğu doyasıya yaşıyor. Sevgilisiyle süren birlikteliklerini evlilikle nihayetlendirmek için karar alan çift sonunda evlilik tarihini belirlediler ve sevdikleriyle bu tarihi magazin basını aracılığı ile açıkladılar.

Nikah Seneye

Ahmet Kural ile birlikte olan ve gayet mutlu bir birliktelik yaşayan Çağla Gizem Çelik Bodrum’da devam eden tatilinde geçtiğimiz gün annesiyle vakit geçirdi. Ahmet Kural ise arkadaşlarıyla birlikte olurken Ahmet Kural magazin muhabirlerine açıklamalarda bulundu. Ahmet Kural sorulan soru üzerine belirlenmeyen düğün tarihlerini açıkladı. Ahmet Kural Çağla Gizem Çelik ile evleneceği tarihi seneye olarak belirtti. Kural ne zaman evleneceksiniz şeklindeki soruya “Önümüzdeki sene” cevabını verdi. Bu ucu açık ve tam belli olmayan tarihin ise taraflarca nihai olarak belirleneceği öğrenildi.

14-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar