Tülin Şahin Eski Sevgilisine Koruma Kararı Aldırdı

Tülin Şahin Eski Sevgilisine Koruma Kararı Aldırdı
Ünlü manken Tülin Şahin kızının da babası olan eski sevgilisi Pedro Noronha hakkında mahkemeye başvurarak uzaklaştırma kararı aldırdı.

Magazin ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinden eski manken Tülin Şahin ile kızının babası olan ve bir zamanlar sevgili olan Portekizli işadamı Pedro Noronha arasındaki gerilim bir türlü bitmiyor ve bu olay zaman zamanda mahkemelere taşınıyor. 2019 yılında bir ilişki yaşayan ve bu ilişkiden bir kız çocukları olan Tülin Şahin ile Pedro Noronha daha sonra ayrılmışlardı. Bu ayrılığın ardından Pedro Noronha mahkemeye başvurarak kızını görmek için karar aldırmış ve her ayın ilk yedi günü kızının annesi olan Tülin Şahin’in evinde kızını görebilme izni almıştı. Ancak bu kararın ardından ikili arasında tartışma ve iddialar bir türlü bitmedi. Son iddiaya göre ise Portekizli işadamı Pedro Noronha eski sevgilisi Tülin Şahin’i darp etmekle suçlanıyor. Mahkemeye başvuran Tülin Şahin ayrıca mahkeme heyetine delil olarak güvenlik kamerası görüntülerini sundu.

Uzaklaştırma Kararı Aldırdı

Ünlü manken Tülin şahin 2019 yılında birlikte olduğu ve bir kızları dünyaya gelen eski sevgilisi Pedro Noronha hakkında mahkemeye başvurarak darp ve tehdit iddialarıyla dava açtı. Tülin Şahin Pedro Noronha hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Tülin Şahin kızının babası Pedro Noronha hakkında mahkemeye başvurarak darp edildiğini iddia etti. Daha önceden de 1.5 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemeye başvuran Tülin Şahin Pedro Noronha’yı gözaltına aldırmıştı. Daha sonra serbest bırakılan Portekizli işadamı bu gözaltının ardından bir kez daha Tülün Şahin tarafından şikayet edildi. Mahkemeye başvuran Tülün Şahin Pedro Noronha’nın kendisine darp uyguladığını iddia etti ve ayrıca güvenlik kamerası görüntülerini mahkemeye sundu. İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen duruşma sonrasında Mahkeme Pedro Noronha hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı verdi.

İlişkiyi Sınırladı

Tülün şahin’in İstanbul Aile Mahkemesine başvurması ve üç ay uzaklaştırma kararı aldırmasıyla Pedro Noronha 3 ay süresince kızını göremeyecek ve ayrıca Tülin Şahin’e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak ve evine yaklaşamayacak ve iletişim araçları ile onu rahatsız edemeyecek. Bu kararın ardından kızıyla birlikte evinde yaşamaya devam eden Tülin Şahin’in bundan sonra ne yapacağı merak edilirken Pedro Noronha’nın ise kızını 3 ay sonra görmeye devam edeceği öğrenildi.

14-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar