Ahmet Melih Yılmaz Çukur'dan ayrılıyor mu?

Ahmet Melih Yılmaz Çukur'dan ayrılıyor mu?
Ahmet Melih Yılmaz Çukur'dan ayrılıyor mu? Çukur dizisi Timsah Celil yeni bölümde ölecek mi? İşte Çukur 70. bölüm fragmanı.

Geçen sezonun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Çukur, bu sezonda da ekranlarda olmaya devam ediyor. 70. Yeni bölümü ile seyircisine merhaba diyecek olan Çukur dizisinde heyecan dorukta olacak. Yeni sezonun üçüncü bölümü ile ekranlarda olan Çukur dizisinde Timsah Celil ile ilgili yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. Çukur dizisi 70. Yeni bölümünün yayınlanan fragmanında Timsah Celil'in öldüğünü görüyoruz. Yeni bölüm fragmanını izleyen seyirci ise başarılı oyuncu Ahmet Melih Yılmaz'ın diziden ayrılabileceğini düşünmeye başladı. Peki Çukur dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? Çukur dizisi Ahmet Melih Yılmaz ayrılıyor mu?

Her Pazartesi günü Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Çukur dizisi reytinglerde ki başarısını sürdürmeye devam ediyor. Dizide Timsah Celil olarak rol alan Ahmet Melih Yılmaz'ın diziden ayrılacağı haberleri yayılmaya başladı. Yayınlanan Çukur 70. Yeni bölüm fragmanında ise bu hafta da heyecanın had safada olacağını görüyoruz. Peki Çukur dizisi Ahmet Melih Yılmaz diziden ayrıldı mı? Tüm bu soruların yanıtını Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında öğreneceğiz. Şimdi ise oyuncu Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Sorusunu yanıtlayalım...

Timsah Celil kimdir?

Çukur dizisi Timsah Celil, Koçovalılar'ın yeni düşmanıdır. Mahalledeki emlakçıyı ve iki çocuğu gözüne kesitren Timsah Celil, emlakçıyı öldürürken çocukları bırakmak zorunda kalmıştı. Koçovalılardan intikam almak için tüm gücüyle savaşan Timsah Celil, dizinin gidişahını tamamen değiştirmişti. Çukur 70. yeni bölüm fragmanında ise Yamaç'ın yeni hamlesi, Timsah Celil'i bitireceğini gösteriyor. Şimdi ise akıllarda Timsah Celil ölecek mi? sorusu var.

Çukur dizisi Timsah Celil, Ahmet Melih Yılmaz kimdir?

1 Ocak 1989 yılında dünyaya gelen Ahmet Melih Yılmaz, Ankara doğumludur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Ahmet Melih Yılmaz, tiyatro ve modern dans ile ilgilenmektedir. İlk olarak Felaket projesinde rol alan Ahmet Melih Yılmaz, günümüzde ise Show TV kanalında yer alan Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat vermektedir.

Ahmet Melih Yılmaz'ın Oynadığı Diziler
Hatırla Gönül
Çukur 

Oynadığı Sinema Filmleri
Abluka
Hatırla Gönül
Daha
Körfez 
Yuva 
Gölgeler İçinde

24-09-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar