Ahmet Mümtaz Taylan Cengiz Bozkurt Hakkında Ne Dedi?

Ahmet Mümtaz Taylan Cengiz Bozkurt Hakkında Ne Dedi?
Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan uzun zamandır küs olduğunun iddia edildiği oyuncu arkadaşı Cengiz Bozkurt hakkında açıklamalarda bulundu.

Televizyon dizileri ya da sinema filmleri setlerinde zaman zaman yaşanılan tartışmaya da kavgalar magazin basını ve sosyal medyada hızla yer alır ve bazen de büyütülerek yayılır. Bu haberler sektörde de hızla yayılır ve özelikle sıkıntı çıkaran oyuncu ya da çalışanlar sektörde vabalı gibi karşılanır ve kimse bu kişilerle çalışmak istemez. Zaman zaman yaşanan bu olaylar sonunda bu kişiler ister istemez sektörden uzaklaşmak zorunda kalır. Son zamanlarda usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile yine usta oyuncu Cengiz Bozkurt arasında yıllar öncense dayanan bir tartışma olduğu ve iki usta ismin yaklaşık 9 yıldır konuşmadıkları iddia ediliyordu. Hatta öyle ki son olarak iki isim Exxen’de yayınlanan Leyla ile Mecnun’un yeni bölümlerinde rol almalarına rağmen aynı sahneyi paylaşmamaları dikkatleri çekmişti. Bu durumu yıllar önce yaşanan olaya bağlayanlar ise yine magazin basını ve sosyal medyada bu olayı gündeme getirmişlerdi. Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan bu konuyla ilgili açıklama yaptı ve iddialara net cevap verdi.

Cengiz’le Sıkıntım Yok

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan yıllar önce aynı dizide rol aldığı Cengiz Bozkurt’la son olarak yine aynı dizinin yeni bölümlerinde çalışmaya başlamıştı. Ancak iki ünlü oyuncu aynı sahne içinde hiç bulunmadılar. Bu durum ikilinin küs oldukları söylemini gündeme getirdi. Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ise durumla ilgili bir açıklama yaptı. Ahmet Mümtaz Taylan açıklamasında “benim Cengiz ile hiçbir sıkıntım yok. Hiç bir zaman olmadı. Olmaz da. Bizim meslekte onunla çalışmam tarzındaki tercihleri ben küçümserim. Benim öyle bir derdim yok” ifadelerini kullandı. İkilinin Leyla ile Mecnun çekimleri için yeniden diziyle anlaşmaları aşamasında Cengiz Bozkurt uzu süre ikna edilememiş ve bu durum ikilinin küslüğüne bağlanmıştı.

Leyla ile Mecnun’un Püf Noktası Ne?

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ayrıca Leyla ile Mecnun’un neden bu kadar sevildiğine dair açıklamalarda da bulundu. Tayan “Leyla ile Mecnun’un hala bu kadar seviliyor olmasının sebebi çok sıcak, samimi karakterler onlar. Çok bizden. Çile çeken, sıkıntı çeken, üzülen, yenilen ama hiç kaybetmeyen karakterler onlar. Püf noktası bu. Yenilebilirsiniz, düşebilirsiniz ama oradaki karakterler birbirlerine tutunarak tekrar ayağa kalkıyor. Tıpkı mahallelerimizde, işyerlerimizde yan yana omuz omuza beraber yaşadığımız diğer insanlar gibi. O nedenle o samimiyet Leyla ile Mecnun’un püf noktasıdır. Başlarına ne gelirse gelsin tekrar ağlamadan sızlamadan ertesi gün hayata devam ederler” ifadelerini kullandı.

02-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar