Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Alpagut’u Canlandıracak Oyuncu Belli Oldu

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Alpagut’u Canlandıracak Oyuncu Belli Oldu
TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanacak ve ilk bölümü 8 Kasımda ekrana gelecek olan Alparslan Büyük Selçuklu’da Alpagut karakteri için Fırat Topkorur ile anlaşıldı.

Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan sezonun iddialı dizilerinden Alparslan Büyük Selçuklu için geri sayım süreci devam ediyor. 8 Kasım tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ve seyircinin uzun zamandır merak ve heyecanla beklediği dizi oyuncu kadrosunda pek çok ünlü ve başarılı isimleri buluşturdu. Dönem dizisi olan ve Büyük Selçuklu Devleti’nde Sultan Alparslan dönemini anlatacak dizide hikayeye göre cast çalışmaları da devam ediyor. Dizide önemli bir karakter olarak gösterilen ve uzun süredir kimin canlandıracağı merak konusu olan Alpagut Karakterini canlandıracak oyuncu sonunda belli oldu. Halen çekimleri devam eden dizide Alpagut karakteri için Akli Film genç ve başarılı oyunculardan Fırat Topkorur ile el sıkıştı.

Alpagut Belli Oldu

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 8 Kasım pazartesi akşamı ilk bölümüyle saat 20.00’da seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Fahriye Evcen, Barış Bağcı, Mehmet Özgür, Erdinç Gülener, Gizem Karaca, Sarp Levendoğlu, Yurdaer Okur ve Mim Kemal Öke gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizide Alpagut karakteri için uzun süredir titiz bir çalışma yürüten Akli Film sonunda bu dizide önemli ve kritik roldeki karakteri oynayacak ismi belirledi. Alparslan Büyük Selçuklu’da Alpagut karakteri için Fırat Topkorur ile anlaşan yapım şirketi çalışmalarına devam ederken Fırat Topkorur’un da sete giderek çalışmalara başladığı öğrenildi. Heyecanla beklenen dizinin ilk bölümü ise 8 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’da seyirciyle buluşacak.

Fırat Kopkorur Kimdir?

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi’nde Alpagut karakterini canlandıracak olan genç ve başarılı oyunculardan Fırat Topkorur 17 Ocak 1982 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olmuştur. Daha sonra mesleğe başlayan Fırat Topkorur tiyatro, dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Fırat Topkorur’un rol aldığı yapımlar arasında aşağıdaki projeler bulunmaktadır.

·         Ya İstiklal Ya Ölüm

·         İçten Sesler Korosu

·         Şahsiyet

·         Kehribar

·         Son Çıkış

·         Muhteşem Yüzyıl: Kösem

·         Diriliş Ertuğrul

·         Fatih Harbiye

·         Sende Gitme

02-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar