Ailecek Şanslıyız Programına Nasıl Başvuru Yapılır?

Ailecek Şanslıyız Programına Nasıl Başvuru Yapılır?
TV8’de yeni bir yarışma programı start alıyor. Ailecek izleyebileceğimiz Ailecek Şanslıyız yarışması iddialı gözüküyor. Peki, Ailecek Şanslıyız Programına Nasıl Başvuru Yapılır?

TV8’de yeni bir yarışma programı start alıyor. Hep beraber ailecek izleyebileceğimiz Ailecek Şanslıyız yarışması oldukça iddialı gözüküyor. Bunun için yayının sitesinde başvuru formu açıldı. Acun Ilıcalı’nın Survivor final gecesi tanıtım yaptığı program için belirli kriterler var. İzleyici merak ediyor, Ailecek Şanslıyız yarışmasına nasıl başvurulur? Biz de sizler için araştırdık. Şimdi detaylar…

Ailecek Şanslıyız Programına Nasıl Başvuru Yapılır?

Hemen belirtelim ki TV8'de bu programa yarışmacı olmak için öncelikle bir form doldurmalısınız. Sonra sırasıyla size sorulan ama gizli olan bilgileri doğrulukla doldurmalısınız. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, formdaki gizli bilgilerin nasıl doldurulacağı. Çünkü TV8 kanalı zaten başlı başına bir yarışma kanalı. Hal böyle olunca yarışma programları çok fazla ve kanala binlerce başvuru oluyor. Başvurusu onaylanan kişiler ise çok şanslı çünkü bir defa TV8 ailesi ile tanışma fırsatı yakalıyor. Yarışmacı olarak katılanların birçoğunu yarışmadan sonra Tv8 ile irtibatı devam ediyor. Bir dizi filmlerde aktris ya sunucu olarak o yarışmacıyı görebiliyorsunuz. Acun ekibi içerisinde görev alarak hayatınızı değiştirme fırsatı bulan yarışmacıların sayısı bugün çok fazla. O nedenle öncelikle hangi yarışmadan ziyade doldurduğunuz formun içeriği önem taşıyor. Çünkü siz bu yarışmaya seçilince sadece yarışmacı olmuyorsunuz, sizin üzerinizden milyon dolarlık proje hazırlanıyor. Bu projenin tutması için yarışmacılar titizlikle seçiliyor. Reytingler savaşları herkesin malumu. Yarışmacıların her hareketi yarışmacıyı değil kanalı sorumlu hale getiriyor. Tüm bu nedenleri göz önüne alınca formu doldurmak hayati bir değer taşıyor.

Ailecek Şanslıyız Nasıl Yarışmacı Olunur?

Size bir link vereceğiz. tv8basvuru.com/basvuru/ailecek-sansliyiz/1 linki üzerindeki formu dolduracaksınız. Ancak lütfen formu doldurmadan önce iyice okuyun. İlk sorular belli, klasik sorulardan oluşuyor. Klasik yerleri doldurduktan sonra son sorular çok önemli. Bunları kendimize göre sıralayalım.

1- Hayatınızı etkileyen olay ya da bir hikayeniz var mı?

2- Hayattaki en büyük hedefiniz için nedir?

3- Televizyona daha önce çıktınız mı?

Son olarak Ailecek Şaşkınız başvuru formu doldururken bir de size sorulan bir soru var. Satırı küçük bırakılıyor ve yıldız vs gibi herhangi bir işaret de yok. Amaç bu formu doldururken gereksiz kişilerin, sıkılanların atlaması ve direk elenmesi… Siz siz olun eğer niyetinizde ciddi iseniz mutlaka bu kısma bir şeyler ekleyin. Bunu okuyan heyecanlanmalı ve sizi hemen ön elemelere davet etmeli. Klasik bilgiler ile dolu binlerce form gönderiliyor. Siz burada farklı bir şeyler söylemelisiniz. Karşı tarafa kendinizi koyarak bir empati yapınız. Burada can alıcı soru şu: Siz olsaydınız sizinle çalışır mıydınız? Siz olsaydınız bu formu okuduğunuzda ne kadar etkilenirdiniz? Reyting yarışına bu kişi ile devam eder miydiniz? Cevabınız evet ise formunuzu gönderin ve sabırsızca sıranızı bekleyin. Canlitv olarak yarışmalarda bol şans diliyoruz.

02-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar