Payitaht Abdülhamid yeni sezon ne zaman başlayacak?

Payitaht Abdülhamid yeni sezon ne zaman başlayacak?
Trt 1'in beğenilerek izlenen dizisi Payitaht Abdülhamit 4. sezon onayı almayı başardı. Peki Payitaht Abdülhamid yeni sezon ne zaman başlıyor?

TRT 1’in özel dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid’in 4. Sezonu ne zaman başlayacak diye meraklı bir bekleyiş var. Cuma günlerinin vazgeçilmez dizilerinden olan Payitaht Abdülhamid Diriliş Ertuğrul dizisi gibi TRT’nin önemli bir projesi konumunda. Bülent İnal’ın başrollerde görev yaptığı dizinin bu sezon final yapma ihtimali bile fenomenlerini endişeye sevk etse de Payitaht Abdülhamid 4. Sezon onayını almayı başarmıştı. Bilhassa final bölümündeki heyecan ve yaşanan olaylar seyircilere yeni sezonu merakla bekletmeyi başardı. Şimdi Payitaht Abülhamid’in 4. Sezonunun ne zaman başlayacağını ve final bölümünde yaşanan heyecanlı olayları haberimizin devamında görebilirsiniz.  

Payitaht Abdülhamid 4. Sezon ne zaman başlayacak?

Payitaht Abdülhamid bildiğiniz gibi 31 Mayıs Cuma günü sezon finali yapmıştı. Payitaht Abdülhamid dizisinin 4. Sezonunun 27 Eylül 2019’da başlaması bekleniyor.  Eğer beklenmeyen bir aksilik söz konusu olursa da Payitaht Abdülhamid 4. sezon ilk bölüm 4 Ekim 2019’da da başlayabilir.

Payitaht Abdülhamid Sezon Finalinde neler olmuştu?

Sezon finali oldukça heyecanlı geçmişti. Sabahattin, Abdülhamid’i merhameti üzerinden yaralamayı düşünüyordu. Hem tahtı hem de İstanbul’u hedef alan gemiler Payitaht İstanbul’a doğru yaklaşmaktadır. Abdülhamid ise gelecek tehlikeyi fark etmiş ama nereden geleceğini tam bilememektedir. Buna rağmen Abdülhamid ekstra güven tertibi alır ve Rothshild ile Vembery’i şoka uğratır.

Diğer tarafta Halil Halid Joris’ten adamlarının yerini öğrenmeye çalışır ancak Joris yine yapacağını yapar ve Halil Halid’i oyuna getirir. Bu öyle bir oyundur ki Halil Halid bilmeden kendi adamlarının öldürülmesi emrini vermiştir. Yeni sezona büyük merakla girilmesini sağlayan Tatar, Asaf Emre, Söğütlü ve Nadir Emre’yi Halil Halid diri diri gömülürken kurtarabilecek midir? Merakla bu sonuç bekleniyor…

Haremdekilerin ve başta Bidar’ın katıldığı bir hayır organizasyonu bir anda felakete dönüşür. Düşmanlar hedeflerine ulaşmışlardır. Patlama ve kurşun sesleri saraydan da duyulunca gaflete düşen askerler arkadaşlarına, padişahlarına, mahremlerine ve de kendi devletlerine saldırıya geçerler. Abdülhamid’in yanında ise birkaç paşa ve ailesi vardır. Hainler güçlü ve silahlıdır da. Paşaların kaçma planlarına rağmen Abdülhamid silahını alır. Paşalar da şehzadelerle birlikte ona siper ederler.

03-07-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar