'Aileler Yarışıyor' yeni sezon tarihi belli oldu!

'Aileler Yarışıyor' yeni sezon tarihi belli oldu!
Sunuculuğu ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Asuman Krause’nin sunduğu Aileler Yarışıyor yarışması karşılıklı 5’er kişiden oluşan iki ekibin tatlı rekabetine sahne oluyor.

Aileler Yarışıyor hangi kanalda yayınlanıyor? Aileler Yarışıyor yarışmasını kim sunuyor? Genel kültür yarışmasını daha önce hangi isimler sundu? Aileler yarışıyor programının formatı nasıl? Aileler Yarışıyor ne zaman ekranlarda oluyor? Aileler Yarışıyor yarışma programı hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar …

'Aileler Yarışıyor' yeni sezon tarihi belli oldu!

Bir kültür kanalı tadında yaptığı yayınlarla kendine has bir izleyici kitlesi olan 360’ın sevilen eğlenceli yarışma programı Aileler yarışıyor programı 11 Eylül Pazartesi tarihinden itibaren hafta içi her gün izleyicilerinin karşısında yerini alacak. Eski mankenlerimizden ve sunuculuğu ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Asuman Krause’nin sunduğu Aileler Yarışıyor karşılıklı 5’er kişiden oluşan iki ekibin tatlı rekabetine sahne oluyor. Genellikle arkadaşlar, akrabalardan oluşan 5’er kişilik ekiplerin tatlı rekabeti izleyicilere neşeli, heyecanlı anların yaşanmasına sebep oluyor. Yeni sezon bölümleri hafta içi hergün 21.00’de 360 ekranlarında olacak.

Aileler Yarışıyor’u daha önce kimler sundu?

Önceki yıllarda değişik televizyon kanallarında ve değişik sunucuların sunumuyla ekranlara gelen yarışma programının sunuculuğunu yapan isimler şunlar; Beyazıt Öztürk (1998-1999), (2009), Ufuk Özkan (2012-2014), Erol Evgin (2014), Gülben Ergen (2014), Atalay Demirci (2014), Alp Kırşan (2014), Jess Molho (2014), Ufuk Özkan (2018-2020), Asuman Krause (2021-günümüz).

Asuman Krause kimdir?

1 Mart 1976 tarihinde Almanya’nın başkenti Berlin’de dünyaya gözlerini açtı. Babası Alman, Annesi Türk’tür. Alman Genç Basketbol Takımı’nda oynadı. Annesi 17 yaşında iken Krauseyi ve ablasını yanına alarak Türkiye’ye getirdi. Krause Almanca, Türkçe, İngilizce ve Fransızca biliyor. 1998’de Kanal D Miss Turkey yarışmasında ikinci oldu. Türkiye 2. Güzeli seçildikten sonra mankenlik yapmaya başladı. 2005 yılında Yaz Sabahı isimli tv program sunuculuğunu yaptı. Aynı sene Sen Ne Dilersen isimli filmde Melek rolü ile oyunculuğa adım attı. Sonradan Görme dizisinde Metin Şentürk ile başrolü paylaştı. 2006 senesinde mankenliği bırakarak şarkıcılığa başladı. İlk Albümü Seyhan Müzikten Çok Yalnızım albümünü çıkardı. Ses rengi Emel Müftüoğlu ile Burcu Güneş’e benzetilen Krause 2008 yılında 2. Albümü olan Kukla’yı çıkardı. Daha sonra televizyonlarda Wipe Out, Fear Factör, Var Mısın Yok Musun, Big Brother Türkiye, Asuman’la Sevgili Dünürüm ve halen sunmuş olduğu Aileler Yarışıyor programını sundu.

11-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar