Ünlü İsim Aileler Yarışıyor’un Sunucusu Oldu

Ünlü İsim Aileler Yarışıyor’un Sunucusu Oldu
Aileler yarışıyor Programı 360 Tv’de yeni bölümleriyle ekrana gelmek için hazırlıklara başladı. Programın sunuculunu ise ünlü isim Asuman Krause yapacak.

Bir zamanlar TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve oyuncu Ufuk Özkan tarafından sunulan Aileler Yarışıyor programı oldukça ilgi görmüş ve reytinglerde de oldukça iyi sonuçlar elde etmişti. Ancak daha sonra yarışma yayından kaldırılmıştı. Programın tekrarları ise 360 Tv ekranlarında yeniden seyirciyle buluşurken bu ilgi devam etmiş ve programın tekrarları kanalın en çok ilgi gören yapımları arasında yer almıştı. Bunun üzerine harekete geçen 360 Tv kanal yönetimi yarışma programının yeni bölümlerinin çekilmesine karar verdi. Seyircinin de çok sevdiği bir isim olan ünlü oyuncu Ufuk Özkan tarafından sunulan yarışma programının bu sefer Ufuk Özkan’la devam etmeyeceği ve yarışmanın başka bir ünlüyle ekrana geleceği örenildi. Birçok programda başarılı sunuculuk tecrübeleriyle tanınan ve seyirci tarafından çok sevilen eğlenceli ve komik yönleriyle de ön plana çıkabilen ünlü isim Asuman Krause yeni bölümleri çekilecek Aileler Yarışıyor’un sunucusu olarak belirlendi. İşte programın yeni sezonunun detayları.

Aileler Yarışıyor Yeni Bölümleriyle Nisan Ayında 360 Tv’de

Bir döneme damga vuran ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Aileler Yarışıyor programının tekrarları uzun bir süredir 360 Tv’de ekrana geliyordu. Kanal başarılı programın yeni bölümlerini çekmeye karar verdi ve bunun için çalışmalara başladı. Sunuculuğuna ünlü isim Asuman Krause’nin getirildiği Aileler yarışıyor için yarışmacı başvuruları alınmaya başlandı. Nisan ayında yeni bölümleriyle ekranda olacak olan Aileler yarışıyor bu sefer 360 Tv’de ekranda olacak. Sunuculuk konusunda oldukça iyi bir geçmişi olan ünlü isim Asuman Krause ise programın yeni sezonda Ufuk Özkan yerine sunucusu olacak.

Başvurular 360 Tv'den Başladı

360 Tv’de ekrana gelecek olan Aileler yarışıyor oldukça basit bir formata sahip. Program her gün ekrana gelirken iki aile stüdyoda karşı karşıya geliyor ve yarışıyor. Sokakta 100 kişiye sorulan bir sorunun en popüler cevaplarını bulmaya çalışan aileler en çok puanı kazanmaya ve böylece birinci olmaya çalışıyor. Oldukça eğlenceli geçen yarışmada birbirinden ilginç cevaplar ve konular gündeme gelebiliyor. Yarışma için başvuruların başladığı öğrenilirken başvurular 360 Tv’nin sitesinde verilen linkten yapılıyor. Programın yeni bölümleri sunucu Asuman Krause’nin sunumuyla yakında 360 Tv’de ekrana geliyor.

29-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar