Asuman’la Sevgili Dünürüm Pazartesi Günü Başlıyor!

Asuman’la Sevgili Dünürüm Pazartesi Günü Başlıyor!
Kanallar yeni yayın dönemini açmaya başlıyor. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Asuman'la Sevgili Dünürüm Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana geliyor! İşte detaylar

Televizyon kanalları yeni yayın dönemini açmaya başladı. Henüz dramaların yayın tarihleri tam olarak belli olmasa da kanallarda yayınlanacak programlar bir bir ekrana gelmeye ve seyirciyle buluşmaya başladı. Heyecan ve hırsın bir arada olduğu ve artık er meydanı denilen seyircinin beğenisine sunulmaya başlayan yapımlar burada test edilecek ve seyircinin geçer not vermesi için elden gelen her şey yapılacak. Show Tv ekranlarında bu sezon yeni başlayacak programlardan biri de ünlü isim Asuman Krause’nin sunacağı ve hafta içi her gün ekrana gelecek heyecanlı ve eğlenceli yarışma programı Asuman’la Sevgili Dünürüm adını taşıyor. Ünlü isim Asuman Krause’nin sunacağı program hafta içi her gün saat 16.00’da ekrana gelecek. Programın ilk yayın tarihi ise belli oldu. İşte eğlenceli, keyifli ve çekişmeli bir yarışma programı olan Asuman’la Sevgili Dünürüm’e dair her şey.

Asuman’la Sevgili Dünürüm!

Ünlü manken, oyuncu, şarkıcı ve sunucu Asuman Krause’nin sunacağı ve hafta içi her gün saat 16.00’da Show Tv’de ekrana gelecek program 17 Ağustos 2020 Pazartesi gününden itibaren seyirciyle buluşmaya başlıyor. Kanal programlar için yeni yayın dönemini 17 Ağustos 2020 Pazartesi günü itibari ile başlatırken seyircilerde uzun bir aradan sonra yeni programlara kavuşuyor. Asuman’la Sevgili Dünürüm hafta içi her gün yayınlanacak eğlenceli bir yarışma programı. Program da gelinler mutfağa girecek ve kaynanalar gelinlere hazırlayacakları menüleri verecekleri ve daha sonra hazırlanan yemekleri puanlayacakları yarışmada gelinlerin en büyük destekçisi ise anneleri olacak. Birbirinden heyecanlı ve keyifli anların ekrana geleceği yarışma Asuman Krause’nin eğlenceli sunumuyla daha da eğlenceli bir hale gelecek. Programın Fox Tv’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada’ya rakip olması bekleniyor.

Asuman Krause Kimdir?

Show Tv’de ekrana gelecek yeni program Asuman’la Sevgili Dünürüm’ün sunucusu Asuman Krasuse 1 Mart 1976 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Türkiye ikinci güzeli seçilen Asuman Krause bir dönem mankenlik yaptıktan sonra, oyunculuk, şarkıcılık ve program sunuculuğu gibi değişik meslekler yapmıştır. Ünlü isim Asuman Krause eğlenceli kişiliğiyle tanınmaktadır. Ünlü isim aşağıdaki yapımlarda oyuncu ya da sunucu olarak yer almıştır.

-          Yaz Sabahı (Sunucu)

-          Wipe Out (Sunucu)

-          Fear Factor Extreme (Sunucu)

-          Var mısın Yok musun? (Sunucu)

-          Big Brother Türkiye (Sunucu)

-          Sen Ne Dilersen (Oyuncu)

14-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar