Ajan Dizisinin Başrolleri Belli Oldu

Ajan Dizisinin Başrolleri Belli Oldu
03 Medya tarafından tamamen yurt dışı piyasası için çekilen Maviye Sürgün’ün ardından şimdi de Ajan dizisi geliyor. Dizinin başrol oyuncuları belli oldu.

Türk Dizi sektörü son zamanların en başarılı dönemlerinden birini yaşıyor. Sadece ülke içinde değil yurt dışında da büyük ses getiren yapımlara imza atan sektör milyonlarca dolarlık dev bir bütçeye hükmediyor. Pek çok yapım şirketinin birbirinden iddialı içerikleri hazırladığı sektörde son zamanlarda sadece Türkiye pazarı değil yurt dışına özel içeriklerde üretilmeye başlandı. İlk önce günlük dizi formatında başlayan bu içerikler daha sonra yüksek bütçeli haftalık dizilerle devam etti. Bu sezon başında Maviye Sürgün adlı yapımı Latin Amerika ülkeleri için hazırlayan 03 Medya yeni bir dizinin daha hazırlıklarına başladı. Şimdilik tam adı belli olmayan ve Ajan kod adını kullanana dizi cast çalışmalarına çok hızlı başladı. 03 Medya tarafından yürütülen çalışmalar şimdilik masa başında ağırlık kazanırken Ajan’ın çok yakında sete çıkarak çekimlere başlaması bekleniyor.

Esra Bilgiç & Şükrü Özyıldız

26 Bölüm olarak hazırlanan ve Latin Amerika ülkelerine pazarlanan Maviye Sürgün dizisinin ardından 03 Medya yine aynı 26 bölümden oluşacak ve Latin Amerika ülkelerine pazarlanacak yeni bir dizi olan Ajan’ın çalışmalarına başladı. Yakında çekimleri tamamlanacak olan Maviye Sürgün’ün aynı ekibiyle çalışması beklenen Ajan dizisinin başrolünde ünlü ve güzel oyuncu Esra Bilgiç ile başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız yer alıyor. Şimdilik cast çalışmaları devam eden dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturacağı öğrenilirken dizinin çekimlerinin ramazan ayının sonrasında başlaması bekleniyor. Ayrıca dizide rol alacak oyuncularla görüşmelerine devam eden yapım şirketinin Yağmur Tanrısevsin ve Feyyaz Dumanla da görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Şükrü Özyıldız Kimdir?

Dizi sektörünün başarılı oyuncuları arasında yer alan genç kulağın önemli isimlerinden Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

-          Sevimli Tehlikeli

-          Kırık Kalpler Bankası

-          Her Şey Aşktan

-          Ekşi Elmalar

-          Cebimdeki Yabancı

-          Arif V 215

-          Derin Sular

-          Fatmagül’ün Suçu Ne

-          Uçurum

-          Benim Hala Umudum Var

-          Çalıkuşu

-          Şeref Meselesi

-          Tatlı Küçük Yalancılar

-          Çoban Yıldızı

-          Nefes Nefese

-          Kış Güneşi

-          Jet Sosyete

-          Akıncı

-          Masumlar Apartmanı ve

-          Aşk Taktikleri 1 – 2 yer almaktadır.

24-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar