Ünlü Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan tekrar kanser oldu

Ünlü Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan tekrar kanser oldu
. Daha geçen yıl kanserle mücadele eden usta oyuncu sosyal medya hesabından hasta yatağındaki fotoğrafını paylaşarak durumu hakkında sevenlerini ve takipçilerini bilgilendirdi.

Bahar Öztan kimdir? Türk sinemasının gamzeli güzeli olarakbilinen Bahar Öztan daha önce de kanser tedavisi gördü mü? Ünlü oyuncu şu an hastanede mi tedavi görüyor? Bahar Öztan ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ..

Ünlü Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan tekrar kanser oldu

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan’ı 10 gündür hastanede yatarak tedavi görüdüğü öğrenildi. Daha önce tam 3 kez kanser hastalığını yenen gamzeli güzel Bahar Öztan tekrar aynı hastalığa yakalandı . Daha geçen yıl kanserle mücadele eden usta oyuncu sosyal medya hesabından hasta yatağındaki fotoğrafını paylaşarak durumu hakkında sevenlerini ve takipçilerini bilgilendirdi.

Sevenlerimden dua istiyorum

Snob Magazin’in haberine göre hastalığı hakkında konuşan ünlü oyuncu "Kan sonuçlarından sonra yeniden kanserin nüksettiği ortaya çıktı. Yeniden kansere yakalandım. İnşallah yine atlatacağım. 10 gündür hastanedeyim. Kemoterapiler olacak. Moralim yerinde. Sevenlerimden dua istiyorum" ifadelerini kullandı .

Ziyaretine gelen yeğenine özel ilgi gösterdi

Hastane odasından paylaştığı fotoğraflarda yeğeninyle olan fotoğrafa şu mesajı ekledi : “Halasını hastaneye ziyarete gelmiş, güzel gülücüklerinle moral verdi mis kokusu. Beni bir müddet idare eder" .

Yıllara meydan okuyan 60 yaşındaki güzel sanatçı Yeşilçam oyuncuları arasında en fazla takip edilenler arasında. Biz de Canlı TV ailesi olarak Bahar Öztan’a geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyoruz.

Bahar Öztan kimdir?

1 Ağustos 1962 Hatay İskenderun‘da dünyaya gelen Bahar Öztan İstanbul’da büyüdü . İlk kez Elidor reklamlarıyla tanınan ünlü isim daha sonra sayısız reklam filminde rol aldı . Gamzeli güzel olarak tanınan oyuncu daha sonra birçok fotoromanda oynadı . Bunların en ünlüleri Barış Manço ile çevirdikleri ve Charlie’nin Melekleri ‘dir. Şaşkın Milyoner ile oyunculuğa başlayan Öztan gelen sahne teklifleri üzerine Bülent Ersoy ve Seda Sayan ile  1987 ‘de İzmir Fuarı’ nda sahne aldı . Gelen teklifler üzerine yurt içi ve yutdışındasahne çalışmalarını devam etirdi. Bodrum Yalıkavak’ta bir butik olan Spring Otel’i işletti. 1993 teki evliliğnden iki çocuğu oldu . Bir ara yine Bodrum’da anaokulu açan sonrada Amerikaya giden sançtı daha sonra İstanbul’a döndü. Kanlı Nigar , Doktor Civanım, Sevenler Ölmez gibi pek çok unutulmaz filmde başrol oynayan ünlü oyuncu şu sıralar kanser hastalığı ile boğuşuyor.

24-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar