Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu yeni diziyle ekranlara dönüyor

Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu yeni diziyle ekranlara dönüyor
Başarılı oyunculuğuyla izleyiciyi ekrana bağlayan Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu yeni diziyle ekranlara dönüyor. Nuroğlu'nun yeni adresi belli oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki başarılı performansıyla göz dolduran Mehmet Ali Nuroğlu yeni bir projeyle ekranlara dönüyor. Nuroğlu, Pastel Film projesi olan ve Star TV ekranlarında yayınlanacak Güvercin dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Sen Anlat Karadeniz dizisinde psikopat Vedat rolüyle hafızalara kazınan Nuroğlu'nun Güvercin dizisinde ise Kenan rolüyle seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. ATV ekranlarında yayınlanan ve hem konusu hem de çekimleriyle izleyiciden tam not alan Sen Anlat Karadeniz dizisindeki üstün performansıyla yapımcıların dikkatini çeken Nuroğlu yeni sezonda hiçbir projede yer almamıştı. Pastel Film'den gelen teklifi değerlendiren Nuroğlu Star Tv'de yayınlanacak Güvercin dizisinin baş kahramanı olan Kenan karakterini canlandıracak.

Mehmet Ali Nuroğlu, Güvercin dizisindeki Kenan karakterini canlandıracak

Yeni bir proje olan Güvercin dizisinin çekimleri ise 13 Ekim'de başlayacak. Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yapacağı dizinin oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Dizide Nuroğlu'nun yanısıra Menderes Samancılar, Nursel Köse, Eslem Akar, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, ve Genco Özak gibi isimler de rol alacak. Dizinin oyuncu kadrosu belirlenmeye devam ederken senaryosu hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Psikopat bir karakteri başarılı bir şekilde canlandıran ve büyük bir performansa imza atan Mehmet Ali Nuroğlu yeni başlayacağı Güvercin dizisindeki Kenan karakteriyle nasıl birini canlandıracağı ise merak edilen başlıca konulardan.

Mehmet Ali Nuroğlu kimdir?

Vedat karakteriyle akıllarda yer eden Mehmet Ali Nuroğlu'nun hayatına ve nasıl biri olduğuna gelin hep beraber göz atalım; 1979 yılında İstanbul'da doğan Nuroğlu, asker (subay) çocuğu olduğu için farklı şehirlerde çocukluğunu geçirdi. Üniversite hayatına Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Felsefe bölümünde başladı fakat 3 yıl birinci sınıfı okudu. Lise yıllarında tanıştığı tiyatroyla yeniden yolu kesişen Nuroğlu, okulu bırakıp Hacattepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimine başladı. Eğitim sürecinde ve daha sonra Devlet Tiyatrolarında çalıştı. TRT'de yayınlanan 'Yuvadan Bir Kuş Uçtu' dizisinde küçük bir rolle izleyici karşısına çıkmıştı. Nurluoğlu daha sonra çok sayıda sinema, tiyatro ve televizyon yapımında yer aldı. Mehmet Ali Nuroğlu'nun da yer aldığı en akılda kalan projelerden biri ise  Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini yaptığı "Kış Uykusu" adlı sinema filmidir.

Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu'nun Güvercin dizisindeki Kenan karakterinin nasıl olacağı ise heyecanla bekleniyor.

17-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar