Akıncı'ya Yeni Bir Oyuncu Geliyor

Akıncı'ya Yeni Bir Oyuncu Geliyor
ATV'nin bu yılın başında yayınlamaya başladığı Akıncı dizisinin kadrosuna, ünlü bir kadın oyuncu daha katılıyor. Peki ya bu isim kim?

ATV’nin yeni dizilerinden birisi olan Akıncı dizisinin reytingleri, kanalın pek de istediği şekilde gitmiyor. İzleyicinin dikkatini çekmeyi başaramayan süper kahraman temalı dizinin bu durumdan kurtulması için çalışmalar başlamış gibi gözüküyor. Bu yönde yaptıkları ilk adım ise, kadroya yeni bir oyuncu katmak oldu. Peki ya diziye katılan yeni oyuncu kim? Daha öncelerden hangi projelerde yer almıştı?

Akıncı’nın Yeni Oyuncusu Kim?

    Kendisini en son ‘Maria ve Mustafa’ isimli dizide Nisan Candemir karakterini canlandırırken görmüştük. Bahsettiğimiz isim ise Hira Koyuncuoğlu. Maria ve Mustafa dizisi, düşük reytinglerden dolayı 17. Bölümde final kararı almıştı. Dizinin final yapmasının ardından başka bir projede rol teklifi almayan Hira Koyuncuoğlu’na Akıncı dizisinden teklif geldiğini öğrendik.

    Daha 26 yaşında olan genç ve güzel oyuncunun 5. Dizi projesi olan Akıncı dizisinde hangi rolü canlandıracağı da açıklandı. Daha önceden İstanbullu Gelin, O Hayat Benim, Adını Feriha Koydum ve Maria ve Mustafa dizilerinde rol almıştı. Sektörde henüz yeni sayılabilecek güzel oyuncunun, tekrardan aynı kanalda, farklı bir dizide nasıl bir performans göstereceğini merak içinde bekliyoruz.  Gazeteci Birsen Altuntaş’ın açıklamasına göre Hira Koyuncuoğlu dizide, komiser yardımcı olan ‘Güneş’ karakteri ile karşımıza çıkacak.

   Karakterin diziye gelmesi ile yeni hikâyeler bizleri bekliyor olacak. Cuma akşamları, sektörde uzun zamandır yer alan diziler olduğu için Akıncı dizisinin reytingleri olumsuz etkileniyordu. Dizinin düşük reyting almasının önüne geçebilecek mi henüz bilemiyoruz ancak umarız ki faydasını görebilirler. Hira Koyuncuoğlu’nun diziye ne zaman katılacağı ise henüz belli değil. Diziden bu kadar bahsetmişken 4. Bölümde neler olduğuna bir göz atalım isterseniz.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

  Cevdet, polisler tarafından yakalanmıştı. Bu bölümde ise polis sorgusundan nasıl kurutabileceğini düşünüyordu. Diğer taraftan ise Nergis, babasının aslında kim olduğunu öğrenmek için Kemal’den yardım istemişti. Görevden alındığını öğrenen Lukas ise, ülkeden ayrılmadan önce Akıncı ile yüzleşmek için planlar kurmaya başlamıştı.

  29 Ocak Cuma günü 5. Bölümü ile ekran başına gelecek olan Akıncı dizisinin yeni bölüm fragmanı, geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

27-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler