Akrep Nalan hayatını kaybetti

Akrep Nalan hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Akrep Nalan vefat etti. Akrep Nalan lakabıyla tanınan Füsun Nalan Açın'ın acı haberi geldi. Akrep Nalan neden vefat etti?

Şarkılarıyla tanınan ve oyunculuk da yapan Akrep Nalan lakaplı Füsun Nalan Açın hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı Akrep Nalan uzun süredir hastalıklarıyla mücadele ediyordu. Hastanede tedavi gören Füsun Nalan Açın bugün (4 Mart 2022) 67 yaşında hayata veda etti. Füsun Nalan Açın'ın eşi Alişan Çiçek acı haberi duyurdu. Çok üzgün olduğunu belirten Alişan Çiçek Füsun Nalan Açın'ın bir süredir hastanede olduğunu ve bu sabah yapılan tüm müdahalalere rağmen vefat ettiğini söyledi.

Akrep Nalan'ın hayat arkadaşı acı haberi duyurdu

Ünlü sanatçı Füsun Nalan Açın (Akrep Nalan) Bodrum'da yaşıyordu. Aralık ayında da rahatsızlanan Akrep Nalan hastaneye kaldırılmıştı. O dönemde 3 hafta hastanede tedavi gören Akrep Nalan yeniden hastalandı. Bodrum'da hastaneye kaldırılan Akrep Nalan bu sabah hayata gözlerini kapattı. Füsun Nalan Açın'ın hayat arkadaşı Alişan Çiçek Sözcü gazetesine konuştu ve acı haberi verdi. Alişan Çiçek, "Geçen aralık ayında solunum yetmezliği ve bağırsak sıkıntıları nedeniyle üç hafta hastanede kalmıştı. Bu sabaha karşı da yaşamını yitirdi. Çok sevdiğim bir değerimi kaybettim. Cenaze işlemleriyle ilgili henüz bir karar vermedik" ifadelerini kullandı.

Akrep Nalan kimdir?

Arkasında birçok eser bırakan Akrep Nalan lakaplı Füsun Nalan Açın'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Füsun Nalan Açın için birçok ünlü sosyal medya hesabından üzüntülerini dile getiren paylaşımlar yaptı. Füsun Nalan Açın 26 Nisan 1954 yılında Ankara'da doğdu. Çocukluğundan beri müzikle ilgili olan Akrep Nalan uzun süre muhasebecilik yaptıktan sonra ilk sahne deneyimini 1980 yılında Goldfinger adlı gece kulübünde Hakkı Çağdaş'ın desteğiyle yaşadı. Daha sonra Bodrum'da bulunan birçok mekanda tanınan Akrep Nalan İstanbul'a geldi. İstanbul'da da birçok mekanda sahne alan Akrep Nalan ilk kaseti olan 'Dağ Çiçeği'ni çıkardı. 1994 yılında 'Zil Zurna Sevdalar' allbümlerinde yer alan Fani Dünya, Karlar Düşer, Halikarnas gibi şarkıları ile ünlendi. Akrep Nalan 1994'te yayınlanan Zirvedekiler, 1997 yapımı Baskül Ailesi, 2003-2005 yılları arasında Hayat Bilgisi dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı.

04-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar