Survivor All Star 2022 Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı. 38. Bölümde Neler Olacak?

Survivor All Star 2022 Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı. 38. Bölümde Neler Olacak?
Survivor All Star 2022 sezonunda birleşme partisi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. 38. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Survivor All Star 2022 sezonunda birleşme partisi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. 38. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

3 Mart Perşembe akşamı oynanan ön eleme oyununda bir üst tura çıkacak isimler belli olmuştu. Yayınlanan fragmanda Murat Ceylan’ın yanında duran İki dokunulmazlık kolyesi sahiplerini bulacak.  Kadınlarda 1 Erkekler de 1 olarak dokunulmazlık kolyesi bugün sahiplerini bulacak. Bu akşam oynanacak yeni bölümde birleşme partisine gitmeyi iki kişi garantileyecek. Birleşme partisine hangi isimler gidecek? Yeni Bölümde neler oluyor.

Dokunulmazlık Kolyesi Kimin Olacak?

Karanlıklar içinde devam eden mücadelede yarışmacılar dokunulmaz olmak ve Birleşme Partisine gitmeyi garantilemek için tüm performanslarını sergilemeye devam edecek. Yayınlanan fragmanda sakatlanmalar yaşanırken kolyenin sahibi de kimin olacağı merak ediliyor.

Dokunulmazlık İçin Kıran Kırana Bir Mücadele

4 Mart akşamı ekranlarda olacak olan Survivor 2022’nin 38 bölümünde yarışmacılar parkurlarda herşeylerini vererek yarışmaya devam ediyor. Gönüllüler takımında performans sergileyen Sude parkurdan çok kötü düşerken Ünlüler takımında performans sergileyen Adem’de kötü bir şekilde düşüyor. Yarışmacılar parkurlarda canları pahasına mücadele etmeye devam ediyor. Ünlüler takımının en iyi kadın yarışmacılarından Sema ise parkuru şaşırarak yanlış yöne devam ediyor. Hata paylarının olmadığı bir dönemin içinde olan yarışmacılar kolye için mücadele ediyor.

38. Bölümde Neler oluyor?

Fragmana damga vuran Gökhan Yasin Hikmet ve Berkan tartışması oluyor. Yarışmacıların arasında tansiyon yükselmeye devam ediyor. Gökhan verdiği röportajda ‘’ İnsanı yoran yine insan’’ sözleri dikkatleri çekti. Hikmet ve Yasin arasında geçen tartışmada ise neler olduğu merak konusu olurken Yasin’in ‘’ Senden önce burayı temizleyen benim’’  sözleri üzerine Hikmet ise ‘’ duman tütüyorsa şuan burası benimdir’’ ifadelerini kullandı. Tartışmaya dâhil olan Gökhan ‘’Yasin temizledi bende yardım ettim’’ sözleri fragmanda dikkat çekiyor. İkili arasındaki diyalog büyümeye devam ederken Hikmet ‘’Avukatlığını yapma on tane arkadaşım var her gün gelip buraya yanıma oturan’’ sözlerine Gökhan’dan ilginç bir cevap geldi. ‘’Onu biliyorum zaten koloni olduğunuzu’’ ifadelerine Berna’dan tepki çekti. Berna ‘’ Kendinizi takımdan ayırıp da sonra çıkıp kolonisiniz de kimse diyemez’’ diyerek tepkisini gösterdi.  Oyun alanına giderken yarışmacıların arasındaki olay büyümeye devam ediyor. Berkan Karabulut’un, Gökhan’a ‘’Olayı yükseltmeye çalışma hikâyede yoksun olmaya da çalışma’’ sözleri konunun ne olduğunu merak ettirdi.

Survivor All Star 4 Mart 2022 tarihinde yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Dokunulmazlık kolyesinin sahibi kim olacak? Birleşme partisine gitmeyi hangi yarışmacılar garantileyecek? Tüm soruların cevabı bu akşam yayınlanacak bölüm ile belli olacak.

04-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar