Hasibe Eren Bomba Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor! Dizideki Rolüne Şaşıracaksınız

Hasibe Eren Bomba Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor! Dizideki Rolüne Şaşıracaksınız
Hasibe Eren, uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor. Sıdıka, Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Soyete gibi dizilerde görmeye alışık olduğumuz Eren’in bukez rolüne şaşıracaksınz

97- 2003 yılları arasında 3 sezon süren absürt komedi türünde Sıdıka dizisiyle adını duyuran Hasibe Eren, Sıdıka karakteriyle çok beğenilmişti. Daha sonra Gülse Birsel imzalı Avrupa Yakası, dizisinde ‘Makbule’ karakteri ile ekranlara çıkmıştı. Daha sonra Yalan Dünya’da ‘Gülistan’, Jet Sosyete dizisinde ‘Şennur’ karakterleriyle adından ve performansından söz ettiren oyuncu bir dönemde Türk Malı dizisinde yer almıştı. Kendisini hep komedi yapımların içinde bulduğumuz ve ona da çok yakışan performansların ardından Hasibe Eren uzun bir süreden sonra ekranlara yepyeni bir karakter ile geri dönüyor. İşte Hasibe Eren’in yeni dizisi ve rolü…

 

Hasibe Eren ‘Hakim’ Dizisine Katıldı

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ünlü oyuncu Hasibe Eren’e ABD’de çok tartışma yaratan Your Honor isimli dizinin yerli uyarlaması olan Hakim’den teklif gitti. Hasibe Eren ise bu teklifi kabul ederek dizisinin kadrosuna katıldı.

 

Oyuncu arayışları devam eden dizinin yapımcısı ise Savaşçı’yı da izleyicilere kazandıran Limon Film oldu. Filmin yapımcılığını üstleneceği Hakim dizisinin yönetmeni ise Soner Caner ve Erkan Tunç olacak. Eren, dizide kadın mafya lideri Gülbahar’a hayat verecek. Dizinin orijinalindeki karakteri (Big Mo) Andrene Ward-Hammond canlandırdı. 

İlk tanıtımı büyük ilgi gören dizinin kadrosuna son olarak flaş bir isim olan Hasibe Eren’inde katılmasıyla, Hakim dizisinin kadrosu son şeklini adlı. Kadroda, Erdal Beşikçioğlu (Ömer), Yurdaer Okur (Azem), Uğur Yücel (Cevdet), Ebru Özkan (Yasemin), Eslem Akar (Deniz), Fatih Berrk Şahin (Ozan) ve Gülsen Tuncer (Semra) rollerini canlandıracak.

 

Bu arada bugüne kadar Hakim dizisinde rol alacağı açıklanan Burak Dakak ve İlayda Alişan’ın projeden çekildiği ortaya çıktı. Burak Dakak, tiyatro oyunuyla çakıştığı için ekipten ayrılmak zorunda kaldı. Ayrılan oyuncuların yerine yeni isimler de belirlendi. Buna göre Burak Dakak’ın yerine Fatih Berk Şahin ile anlaşıldı. Hakim, henüz 18 yaşındaki genç oyuncu için büyük bir fırsat olacak. İlayda Alişan’ın yerine ise Eslem Akar’la anlaşma imzalandı.

Hakim Dizisinin Konusu

Hakim dizisinin başrolünde Erdal Beşikçioğlu var. Usta oyuncu, ABD’li ünlü oyuncu Bryan Cranston’ın hayat verdiği ‘Hakim’ karakterine hayat verecek.

 

5 Mart Cumartesi günü sete çıkması beklenen dizinin konusu; yıllar boyunca adaleti sağlamak için çalışan İstanbul İdare Mahkemesinde görev yapan saygın bir hakimin oğlu motorsiklet ile bir çocuğa çarpar. Oğlunun suça karışmasıyla yaşadıkları anlatılacak. Kaza da ölen çocuk İstanbul’un ünlü mafya ailelerinden birinin oğludur. Oğlunu hem hapisten hem de intikam dolu mafyadan korumaya çalışan Hakim olan bir babanın oğlunu kurtarmak amacıyla ortaya koyduğu büyük mücadeleyi anlatan, Hakim’in yaşadığı trajik olayları işleyen dizi, adalet ile vicdan arasında nasıl bir ilişki olduğunu da izleyiciye sunacak.

04-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar