“Al Sancak” Setinden İlk Kareler

“Al Sancak” Setinden İlk Kareler
Yeni sezona çok iddialı bir giriş yapmak isteyen TRT "Al Sancak" dizisinin çekimlerine başlama heyecanını sosyal medyadan izleyicilerine duyurdu

TRT’nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarından “Al Sancak” setten ilk kareler gelmeye başladı. Değişik hikayesiyle merak uyandıran ve ilk tanıtımı sosyal medya üzerinden on milyonlarca izlenen dizinin çekimlere başlamasıyla heyecan doruğa çıktı. Diziye ait sosyal medya hesapları “Al Sancak ekibinin sette ilk günü” diyerek çekimlerin başladığını izleyicilere duyurdu.

"Al Sancak" ın Senaristi ve Yönetmeni

Senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan’ın kaleme aldığı projenin yönetmen koltuğunda Can Emre oturuyor.

 

“Alsancak” Dizisinin Konusu

Dünya üzerindeki karışıklık ve kaos döneminde her ülke kendi güvenlik politikalarını geliştirmek ve çağa uydurmak zorundadır. Enerji kaynaklarının terör örgütlerinin eline geçmesiyle sınır güvenliği kavramı değişmiştir. Artık  sınır güvenliği sınırların çok daha ötelerinde başladığı bir devir başlamıştır.

Türk Silahlı Kuvvetleri değişen şartlara uygun projeler hazırlayarak özel kuvvetlerde gerek yurt içinde gerekse yurtdışında çok başarılı operasyonlar yapabilme kabiliyetine sahip özel seçkin timler oluşturur ki “Alsancak Timi” de bunlardan biridir. Yurt içindeki başarılarının ardından yurt dışında da çok başarılı bir şekilde ülkemizi temsil eder.

 

Oyuncu Kadrosu

Uğur Güneş,

Eslem Akar(Sedef),

Gülsim Ali,

 İdris Nebi Taşkan, 

Emre Dinler,

Tezhan Tezcan,

Gözde Türker(Yüzbaşı Aslı),

Aybars Düzey,

Çağlar Sayın,

Fatih Gülhan,

Faruk Aran,

Rıdvan Aybars Düzey,

Murat İnce,

Melih Özdoğan

18-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar