Şahan Gökbakar'dan Disney Plus'a dizi

Şahan Gökbakar'dan Disney Plus'a dizi
Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar Disney Plus için recep İvedik 7’den sonra 8 bölümden oluşan dizinin hazırlıklarına başladı.

Şu sıralar tüm Türkiye’de en çok konuşulan yapımların başında gelen ve yediden yetmişe herkesin ilgisini çeken Recep İvedik serisi filmlerin sonuncusu olan Recep İvedik 7 internet yayın platformu Disney Plus’da adeta şaha kalktı. Disney Plus için hazırlanan ve yaz aylarında çekimleri başlayan ve 9 Aralık tarihinde de Disney Plus’ta yayınlanmaya başlayan film diğer Recep İvedik serisi filmler kadar ilgi gördü ve platformun abone sayısına ciddi bir katkıda bulundu. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar tarafından kaleme alınan ve yine bu oyuncunun başrolünde yer aldığı serinin son filmi seyirciden tam not alırken Disney Plus için dizi yapacağı öğrenilen Şahan Gökbakar’ın yeni projesi büyük ilgi gördü. Henüz oyuncuları ve tam olarak türü ve konusu netleşmeyen dizi için ünlü ismin hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Celal ile Ceren Tadında Olacak

Şu sıralar Recep İvedik 7 ile yine dillerde olan ünlü isim Şahan Gökbakar’dan bomba bir proje geliyor. Ünlü ismin Disney Plus için dizi hazırlayacağı ve bunun hazırlıklarına da başlandığı öğrenildi. Filmlerinde olduğu gibi yine Togan Gökbakar’ın yönetmen koltuğunda oturacağı diziyi Şahan Gökbakar kaleme alacak. Dizinin içeriği konusunda net bir bilgi alınamazken dizinin ünlü ismin daha önce yaptığı Celal ile Ceren tadında olacağı öğrenildi. 8 bölümden oluşacak dizinin senaryo yazım ve cast çalışmalarının ardından sete çıkması ve 2023 yılında da Disney Plus’ta yayınlanması bekleniyor.

Dizinin Hikayesi Ne?

Ünlü oyuncu, komedyen ve senarist Şahan Gökbakar tarafından Disney Plus için hazırlıkları başlayan ve 8 bölümden oluşacak dizi için heyecanlı bir sürece girildi. Ünlü ismin kaleme aldığı ve Togan Gökbakar’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin en geç ocak sonu gibi sete çıkması bekleniyor. Dizide, eğitimli, kültürlü bir kadın olan Ece ile kendisine son derece zıt özelliklere sahip eşi Erdal’ın renkli hayatları esprili bir dille anlatılacak. Ayrıca çiftin hayatında yer alan diğer karakterlerinde hikayelerinin işleneceği dizide magazin programları yorumcuları, ünlü restoranların fenomen sahipleri de hikayede yer alacak. Başrolünde yine Şahan Gökbakar’ın olacağı dizide Gökbakar’a hangi kadın oyuncunun eşlik edeceği ise henüz belli değil.

18-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar