ALİ VE SEVDA DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU

ALİ VE SEVDA DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU
Ali ve Sevda yakında Atv ekranlarında başlıyor. Dizinin Konusu ne? Dizinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? İşte Ali ve Sevda Dizisiyle gelişmeler.

Televizyon dizisi denince akla ilk gelen kanal son dört yıldır Atv olmaya devam ediyor. Kanal yayınladığı dizilerin başarısıyla zirveyi hiçbir kanala kaptırmadan yayınına devam ediyor. Bu sezon özellikle Bir zamanlar Çukurova, Sen Anlat Karadeniz gibi yapımlarıyla zirveye tutunan kanal son zamanlarda birbiri arkasına yeni dizilerini de duyurmaya devam ediyor. Hercai ve Zalim bunlardan sadece ikisi. Kanal son olarak yeni bir dizinin daha hazırlıklarına başladığını duyurdu. Baba Yapım tarafından Atv için yapılacak bu yeni dizinin adının Ali ve Sevda olduğu belirtildi. Ali ve Sevda dizisini canlitv takipçileri için araştırdık.

Ali ve Sevda Dizisi Konusu

Baba Yapım tarafından Atv için yapılan Ali ve Sevda dizisinin yapımcılığını Muharrem Gürer üstlenirken yönetmenliğini Hakan Arslan yapacak. Hakan Kandal tarafından kaleme alınacak dizinin her ne kadar Nisan ayında yayına gireceği söylense de yaz sezonunda da devam edeceği düşünülüyor. Yaz sezonunda ara verecek diziler için şimdiden hazırlıklarını başlatan Atv zirveyi diğer kanallara bırakmak niyetinde değil gibi görünüyor. Ali ve Sevda’nın konusunun Ali ve Sevda isimli iki gencin imkansız aşk hikayesi ve bu çerçevede gelişecek serüven olacağı düşünülüyor. Yaz sezonunda yayınlanacak olması dizinin hikaye ve senaryosunun çok ağır olmaktan öte daha eğlenceli olabileceğini düşündürüyor. Mart ayı sonu gibi çekimlerine başlanacak dizinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı.

Ali ve Sevda Dizisi Oyuncu Kadrosu

Atv’de Nisan ayında yayına girmesi planlanan ve hazırlıklarının büyük bir hızla devam ettiği Ali ve Sevda dizisinin oyuncu Kadrosu netleşmeye başladı. Dizinin başrolünde Ayla filminde gösterdiği performansla seven sevmeyen herkesin beğenisini kazanan ve seyirci tarafından sevilen genç oyunculardan İsmail Hocaoğlu yer alacak. Dizide İsmail Hocaoğlu’na Fox Tv’de yayınlanan Kalbimdeki Deniz dizisinde Diyar karakterini canlandıran ve oldukça beğeni toplayan güzel oyuncu Sebahat Kumaş eşlik edecek. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda Cenk Torun ve Fatih Doğan yer alırken diğer kadrolar içinde oyuncularla görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiği Ali ve Sevda dizisiyle ilgili bütün gelişmeleri Canlitv’den takip edebilirsiniz.

10-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar