Aldatmak Dizisinde Sürpriz Ayrılık

Aldatmak Dizisinde Sürpriz Ayrılık
Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan dizilerden olan Aldatmak dizisinde Defne Samyeli ayrıldı.

Atv ekranlarında bu sezon başında yayın hayatına başlayan ve Perşembe akşamları ekrana gelen Aldatmak Dizisinin kadrosunda yer alan ve hikayede Elmas Heves karakterine hayat veren ünlü isim Defne Samyeli’nin dizinin oyuncu kadrosunda ayrıldığı öğrenildi. Hikayenin başından beri var olan ve seyircinin de sevdiği karakterlerden olan Defne Samyeli’nin ayrılık nedeninin hikaye gereği olduğu öğrenildi. Tims& B Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu’nun yer aldığı ve senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı sezonun başarılı dizilerinden Aldatmak ikinci sezon onayını geçtiğimiz günlerde almıştı. Birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla ve çarpıcı hikayesiyle dikkatleri çeken diziden başarılı ve ünlü isim Defne Samyeli’nin ayrılması sektörde şaşkınlıkla karşılandı.

İkinci Sezon Onayını Aldı

Bu sezon başlayan başarılı ve reytingi yüksek yapımlardan dram ve aile türünde ele alınan Tims & B Yapım tarafından hazırlanan Aldatmak dizisi aldığı reytinglerle gününün en çok izlenen yapımları arasında yer almayı başardı. Kadrosunda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin, Aras Aydın, Feyza Sevil Güngör ve Nursel Köse’yle Defne Samyeli’nin rol aldığı başarılı yapım geçtiğimiz günlerde Atv yönetimi tarafından ikinci sezon onayını almıştı. Sezon sonunda sezon finali yapmaya hazırlanan ve eylül ayında yeniden ekrana gelecek dizide bir hakimin ailesi ve işi arasında kaldığı anlar ve ailesine karşı aşırı otoriter tavırlarının hikayesi ele alınıyor. Sevilen dizinin yeni sezon hikayesine ve castına şimdiden aşlandığı öğrenildi.

Defne Samyeli Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü isim Defne Samyeli 1 Temmuz 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Haber spikerliğinin yanı sıra şarkıcılıkta yapan ve aynı zamanda televizyon ekranlarında pek çok projede rollerde üstlenen Defne Samyeli bugüne kadar pek çok yapımda üst düzey pozisyonlarda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

·         Salı Pazarı

·         İyi Günler

·         Pazar Show

·         Defne Samyeli ile Gecenin içinden

·         Kanal D Ana Haber

·         Show Tv Ana Haber

·         Babam Sınıfta Kaldı

·         Kurtlar Vadisi Pusu

·         İstanbullu Gelin

·         Hekimoğlu

·         Sol Yanım ve

·         Prestij Meselesi adlı yapımlarda yer almıştır.

16-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar