Aldatmak Dizisi Bu Akşam Neden Yok?

Aldatmak Dizisi Bu Akşam Neden Yok?
ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak, bu akşam yayınlanmayacak! Peki, izleyiciler dizinin neden yayınlanmadığını merak ediyor. İşte detaylar...

ATV ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Aldatmak dizisi, bugünün yayın akışında yer almadı. Dizinin takipçileri, neden bu akşam yeni bir bölümün olmadığını sorguluyor.

Maç Yüzünden Yayın İptali

29 Şubat Perşembe akşamı Galatasaray Fatih Karagümrük maçı oynanacak. Saat 20.45'te başlayacak olan bu önemli karşılaşma, ATV kanalından yayınlanacak. Bu nedenle, Aldatmak dizisi bu akşam ekrana gelmeyecek.

Yeni Bölüm Ne Zaman?

Merakla beklenen yeni bölümü kaçıran izleyiciler için bir müjde var! Aldatmak dizisinin yeni bölümü 7 Mart 2024 Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak. Bu tarihi not etmeyi unutmayın!

Dizinin yayın akışındaki bu değişiklik, izleyiciler arasında merak uyandırdı. Ancak, takipçilerinin sabrını sınamadan önce, heyecanla beklenen yeni bölüm için bir hafta daha beklemek gerekecek.

Dizinin Konusu

Dizi, aile mahkemesi hakimi olan Güzide'nin hayatına odaklanıyor. Adaleti ve dürüstlüğü simgeleyen bir hakim olarak, Güzide birçok evliliği kurtarmış ve çocukların hak ettikleri sevgi ve şefkati görmelerini sağlamıştır. Ancak bir gün tesadüfen keşfettiği bir gerçek, onun hayatını kökten değiştirecektir.

Güzide, ailesinin sağlam olduğunu düşünerek mutlu bir hayat sürdüğünü düşünmektedir. Ancak keşfedilen sır, onun bu düşüncesini sarsacak ve gerçeklerle yüzleşmesine neden olacaktır. Ailesinin aslında sandığı gibi sağlam olmadığını öğrenen Güzide, kendi hayatının en büyük davalardan biriyle karşı karşıya kalacaktır.

Aldatmak Oyuncu Kadrosu

ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak, ikinci sezonunda izleyicilere sürpriz isimlerle birlikte heyecan dolu bir yolculuk vadediyor. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, yeni karakterlerle güçlü bir hikaye kurgusuna sahne olacak.

Aldatmak dizisinin ikinci sezonunda, Magarsus'ta izlediğimiz başarılı oyuncu Berkay Ateş, Mualla’nın yeğeni 'Kahraman' karakterine hayat verirken, İlayda Çevik Sezai’nin yıllardır konuşmadığı kızı 'İpek' rolüyle dikkat çekiyor. Ayrıca, Tarık’ın yeğeni 'Azra' karakterini canlandıran Alize Gördüm, dizinin dinamiklerine yeni bir soluk getiriyor.

 

29-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler