Aldatmak’ın Zeliş’i Selin Kahraman diziden ayrıldı

Aldatmak’ın Zeliş’i Selin Kahraman diziden ayrıldı
Daha önce beklenmedik ayrılıklar yaşanan dizide en son Zeliş karakterine hayat veren sevilen oyuncu Selin Kahraman diziye veda etti.

Selin Kahraman Aldatmak dizisinden niçin ayrıldı? Selin Kahraman yaptığı veda paylaşımında hangi ifadelere yer verdi? Selin Kahraman dizide hangi karaktere hayat veriyordu? Dizinin son bölümünde olaylar nasıl gelişti? Dizide rol alan diğer oyuncular kimler? Tiyatroyu ihmal etmeyen güzel oyuncu en son hangi tiyatro oyununda yer aldı? Aldatmak dizisi ve Selin Kahraman hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ….

Aldatmak’ın Zeliş’i Selin Kahraman diziden ayrıldı

ATV’nin iddialı dizisi Aldatmak dizisinde yaprak dökümü devam ediyor. Daha önce beklenmedik ayrılıklar yaşanan dizide en son Zeliş karakterine hayat veren sevilen oyuncu Selin Kahraman diziye veda etti. "Bugün itibariyle Aldatmak dizisinden ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte bana güvenen, destek veren, emek harcayan herkese çok teşekkür ederim. Rol arkadaşlarım, yönetmenim, senaristim, yapımcım, set ekibim, hepiniz çok değerlisiniz. Sizlerle çalışmak büyük bir onurdu. Ayrıca bizi izleyen, yorum yapan, eleştiren, sevgi gösteren herkese de çok teşekkür ederim. Sizler olmasaydınız biz de olmazdık. Yeni projelerde görüşmek üzere.” şeklinde paylaşım yapan güzel oyuncu böylece oyuncu arkadaşlarına, set ekibine ve sevenlerine veda etti.

Yeni bir dizide rol alacak

Aldatmak dizisinden ayrıldıktan sonra yeni projelere odaklanacağını açıklayan Selin Kahraman yakında yeni bir dizi projesinde yer alacağının müjdesini verdi. Senaryo gereği rolü biten genç oyuncu tiyatro çalışmalarına da devam edeceğini söyledi. Selin Kahraman hali hazırda Gri isimli bir dizide Komiser Leyla karakterine hayat vermektedir. Gri dizisi bir cinayet soruşturmasını hikaye ediyor. İnternet üzerinden yayınlanan bir web dizisi olan Gri özellikle gençler tarafından heyecanla takip ediliyor. Güzel oyuncu ayrıcatiyatro oyunlarına da ara vermeden devam ediyor.Kahraman son olarak Kış Masalı isimli bir tiyatro oyununda rol aldı. Kış Masalı William Shakespeare’in ünlü eserinden uyarlama bir eserdir.

Selin Kahraman diziden niye ayrıldı?

Selin Kahraman’ın hayat verdiği Zeliş karakteri Vahide Perçin’in canlandırdığı Güzide’nin kızı ve Cem’in(Yusuf Çim) eşi olan güzel genç bir kadındır. Ancak dizinin son bölümünde Cem’in kendini aldattığını öğrenen Zeliş bunu kendine yediremez ve intihar ederek hayatına son verir.

19-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar