Aldatmak Dizisine Sürpriz Oyuncu

Aldatmak Dizisine Sürpriz Oyuncu
Bu sezon başlayan ve Perşembe akşamları yayınlanan sevilen ve başarılı dizilerden Aldatmak’ın kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve Perşembe akşamları Atv ekranlarında seyirciyle buluşan başarılı ve reytingi yüksek dizilerden Aldatmak bu sezonun başarılı yapımları arasında yer aldı. Dizi özellikle aldığı reytinglerle kanalını mutlu ederken son haftalardaki reyting artışı ile de 2. sezon için yayın onayını almayı başardı. Kadrosunda ünlü isimlerin bulunduğu Aldatmak dizisi son olarak 29. Bölümüyle ekrana gelirken dizinin haziran ayının ikinci haftası gibi sezon finali yapması bekleniyor. Murat Saraçoğlu’nun yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Yıldız Tunç tarafından kaleme alınan dizinin kadrosuna sezon sonu yaklaşırken yeni bir isim daha katıldı. Ünlü oyuncular Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal’in başrolünü oynadığı dizinin kadrosuna son olarak başarılı ve ünlü isim İrem Tuncer dahil oldu.

Aldatmak Dizisine Yeni Güç

Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan başarılı dizilerden biri olarak dikkatleri çeken aldatmak dizisi sezon finaline hazırlanırken kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmeye de devam ediyor. Kadrosunda Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Ercan Kesal, Cem Bender ve Yusuf Çim’in yer aldığı dizinin kadrosuna başarılı bir isim daha katıldı. Dizide Selin karakterinin kız kardeşi Serra olarak yer alacak İrem Tuncer dizinin yeni sezonunda da hikayede yer almaya devam edecek. Aldatmak dizisi, bir hakimin ailesi ve işi arasında kalmasının hikayesini anlatıyor. Güzide Yenersoy işinde başarısı ve sağduyusu ile dikkatleri çekerken ailesinde katı ve disiplinli biri olarak dikkatleri çekmektedir. Eşi Murat Tarık Yenersoy ile de sorunlar yaşayan Güzide Yenersoy hem başkanlık ettiği davalarda hem de ailesinde zor ve hayati kararlar almaktadır. Atv ekranlarının sevilen ve başarılı dizisi Aldatmak 2. Sezonda da yayınına devam edecektir. Dizi Haziran ayının ortasında sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

İrem Tuncer Kimdir

Atv ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinin kadrosuna Serra karakteri olarak katılan İrem Tuncer 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan İrem Tuncer okuldan mezun olduktan sonra tiyatro oyunlarında yer almaya başlamıştır. İrem Tuncer dizi setlerinde ilk olarak Baraj adlı dizile yer almıştır.

12-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar