Alef dizisine Güldür Güldür Show’dan bomba transfer!

Alef dizisine Güldür Güldür Show’dan bomba transfer!
Alef dizisine Güldür Güldür Show’dan bomba transfer yapıldı. Polisiye dram türündeki internet dizisine taze kan olarak güç katan oyuncu kim ve hangi rolde oynayacak?

Fx Tv ve Blu Tv’de yayınlanan, mistik polisiye türündeki Alef dizisine Güldür Güldür Show’dan bomba transfer yapıldı. Diziseverleri heyecanlandıran gelişme de herkes bu transferi konuşuyor. Polisiye dram türündeki internet dizisine taze kan olarak güç katan oyuncu kim ve hangi rolde oynayacak? Şimdi detaylar

Alef dizisine Güldür Güldür Show’dan bomba transfer!

Genç ve hırslı dedektif Kemal ile tecrübeli ortağı Settar’ın İstanbul’da işlenen gizemli cinayetleri araştırdığı Alef dizisine hiç kimsenin ummadığı bomba bir transfer yapıldı. Polisiye, dram ve gerilim dizisi Alef’in konseptine tamamen zıt bir yapımdan yapılan bu transfer herkesi şaşırttı. Daha önce izleyicisinin karşısına Zengin Kız Fakir Oğlan, Doksanlar, Güldür Güldür gibi komedi dizi projelerinde başarıyla görev yapan Kıvanç Barış Aslan artık Alef dizisiyle hayranlarının karşısında olacak. Kenan İmirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Sözen gibi usta isimler görev yatığı Alef dizisinde komedi türündeki yapımlarda görmeye alıştığımız Kıvanç Baran Aslan, Cihangir karakterini oynayacak.

Alef dizisi ne anlatıyor?

Yapımcılığını May Prodüksiyon’un üstlendiği Alef dizisinin yönetmen koltuğunda Emin Alper oturuyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Kenan İmirzalıoğlu, Melisa Sözen, Müfit Kayacan, Ercan Kesal, Hatice Aslan, Ece Dizdar, Haldun Boysan, Muttalip Müjdeci, Sinan Helvacı’nın görev yaptığı mistik polisiye türündeki Türk internet dizisini Emre Kayış kaleme alıyor. Fx Tv ve Blu Tv’de yayınlanan diziş Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyor. Genç ve hırslı dedektif Kemal ile tecrübeli ortağı Settar, İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayeti araştırmakla görevlendirilir. Kişisel hayatları ve bakış açılarıyla birbirine taban tabana zıt ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar da katılır. Ekip, cinayetleri çözmek için yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de araştırmaya başlar. Bu sır açığa çıkmaya yaklaştıkça, her bir karakterin geçmişinin hayaletleri de ortaya çıkmaya başlayacaktır.

Kıvanç Baran Arslan Kimdir?

1988 tarihinde doğan oyuncu, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünü bitirdi. Oyunculuk kariyerine Zeyrek ile Çeyrek yapımıyla adım atan genç oyuncu özellikle Zengin Kız Fakir Oğlan dizisiyle tanınmaya başlandı. Güldür Güldür Show ekibine dahil olan Kıvanç Baran Aslan küçük çocukların yer aldığı Güldüy Güldüy Show’da sunuculuk yaptı. Canlıtv platformu olarak hayatında ilk defa Alef gibi polisiye dram türünde bir dizide görev yapacak olan Kıvan Baran Aslan’a başarılar diliyoruz.

16-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar