Alemin Kralı dizisi Oben'in yeni hali herkesi şaşırttı

Alemin Kralı dizisi Oben' yeni hali herkesi şaşırttı
Alemin Kralı dizisi Oben'in yeni hali herkesi şaşırttı. Birsu Demir kimdir? Alemin Kralı Oben kimdir? Alemin Kralı oyuncuları.

Alemin Kralı dizisinde rol alan oyuncu Birsu Demir'i değişimi görenleri şaşkına çevirdi. Oben karakteri ile ekranlara gelen oyuncu sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile olay oldu. Peki Alemin Kralı Oben karakteri kimdir? Birsu Demir kimdir? Birsu Demir kaç yaşında? Birsu Demir fotoğrafları. İşte Alemin Kralı Oben karakteri ile tanıdığımız Birsu Demir ile ilgili tüm merak edilenler.

Alemin Kralı dizisi Oben'in yeni hali herkesi şaşırttı

Alemin Kralı Oben'in yeni hali 

Alemin Kralı dizisinde rol alan Oben karakterini canlandıran Birsu Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile olay oldu. İşte Birsu Demir'i paylaşımları.
Başrollerinde Şafak Sezer, Oya Başar ve Evrim Akın'ın yer aldığı ATV ekranlarında ekranlara gelen Alemin Kralı dizisinde Oben karakteri ile tanıdığımız Birsu Demir'i şimdiki hali görenleri şaşkına çevirdi. Dizinin yayınlandığı tarihte çocuk oyuncu olan Birsu Demir, diziyi izleyen herkesin aklında Oben olarak kalmıştı. Alemin Kralı Oben karakteri görenleri şaşkına çeviriyor. Peki Birsu Demir kimdir?


Alemin Kralı Birsu Demir (Oben) kimdir?


1999 yılında dünyaya gelen Birsu Demir, İstanbul doğumludur. Lise yıllarında tiyatro eğitimi alan oyuncu Birsu Demir, küçük yaşlardan beri oyunculuk yapmaktadır. Bir Demet Tiyatro dizisinde Ayça karakterini canlandırmıştır. Daha sonra bir sinema filminde yer alan Birsu Demir, ardından bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Alemin Kralı dizisinde Oben karakteri ile tanıdığımız Birsu Demir rol aldığı dizi filmler şöyle;
Son Çıkış, Zaman Makinesi, Otel Divane, Türkan, Alemin Kralı, Şevkat Tepe, Kars Öyküleri, Kanal - i - zasyon, O.. Çocukları, Kara Yılan, Genco, Bir Demet Tiyatro, Beşinci Boyut, Büyük Buluşma gibi oldukça başarılı dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.

Alemin Kralı oyuncuları

Başrollerinde Evrim Akın, Şafak Sezer ve Oya Başar'ın yer aldığı Alemin Kralı dizisinde Zeynep Gülmez, Ececan Gümeci, Metin Yıldız, Elvin Levinler, Yağmur Ün, Birsu Demir, Hamdi Kahraman, Cenk Acarlar, Serenay Aktaş, Anıl Tetik, Sezai Aydın, Esver Şahin, Süeda Çil, İrfan Kangı, Füsun Erbulak gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

01-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar