İbrahim Tatlıses kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi ile evleniyor!

İbrahim Tatlıses kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi ile evleniyor!
İbrahim Tatlıses kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi ile evleniyor!İbrahim Tatlıses, sevgilisi Gülçin Karakaya'ya evlilik teklif etti.

İbrahim Tatlıses, Kendısınden 42 yaş küçük sevgilisiyle evlilik kararı aldı. Bir süredir birlikte olan çift dünya evine giriyor. Peki İbrahim Tatlıses ne zaman evleniyor. Gülçin Karakaya kimdir? İbrahim Tatlıses kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi ile evleniyor! Gülçin Karakaya kaç yaşında? İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya evli mi? İşte İbrahim Tatlıses ve sevgilisi Gülçin Karakaya ile ilgili tüm detaylar.

İbrahim Tatlıses kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi ile evleniyor!


Bir süredir birlikte olan İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya, evlilik kararı aldı. İbrahim Tatlıses'in evlilik teklifine evet cevabını veren Gülçin Karakaya evlilik hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses tüm yasaklara rağmen evlilik kararlarını bir kebapçıda kutlayan çift, evlilik hazırlıklarına başladı bile. Verdiği bir röportaj sırasında bir çocuk istediğini söyleyen İbrahim Tatlıses, daha önce 4 kez evlenmişti.
Günümüzde tekrar İbo Show ile ekranlara dönen İbrahim Tatlıses, televizyon dünyasının gündemine oturmuşken yeniden ilgi alanı oldu. Evlilik kararının üzerine ise medya dünyasının gündeminde. Alınan bilgilere göre, Gülçin Karakaya'nın ailesi 'ya bu ilişki bitsin, ya da artık evlenin' düşüncesindeydiler. Evlilik kararı alan çift ise herkesi mutlu etti.

Gülçin Karakaya kimdir?

26 yaşındaki Gülçin Karakaya, bir süredir İbrahim Tatlıses ile aşk yaşamakta. Yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olan çift geçtiğimiz günlerde evlilik kararı aldı. Gülçin Karakaya, İbrahim Tatlıses ile evlilik için hazırlıklara başladı.

İbrahim Tatlıses kimdir?

1952 yılında dünyaya gelen İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa doğumludur. İlk olarak Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen İbrahim Tatlıses, bugüne kadar otuzdan fazla albüm çıkarmıştır. 14 Mar 2011 yılında bir program çıkışında silahlı saldırıya uğramış ve ağır yaralı olarak uzun süre tedavi görmüştür. Şarkıcılık, besterciliğin yanı sıra, yönetmen, sunucu ve oyunculukta yapmıştır. Günümüzde ise yeniden İbo Show programı ile ekranlara gelmeye devam etmektedir. Aynı zamanda bir buçuk yıldır birlikte olduğu endisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlilik kararı almıştır. İbrahim Tatlıses günümüze dek 4 kez evlenmiş ve bu evliliklerden 7 çocuğu vardır.

28-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar