Alevlerin Ardından Dizisine 4 Yeni İsim!

Alevlerin Ardından Dizisine 4 Yeni İsim!
'Dijital yayın platformu Netflix ülkemizden vazgeçemiyor. 'Alevlerin Ardından' dizisi için cast çalışmaları hızlandı ve usta isimlerden oluşan ekibe yeni isimler dahil edildi

Dijital yayın platformu Netflix ülkemizden vazgeçemiyor olmalı ki peş peşe dizi yayınlamaya devam ediyor. Son olarak ülkemize Ay Yapım tarafından uyarlanacak olan 'Alevlerin Ardından' dizisi için cast çalışmaları hızlandı ve usta isimlerden oluşan ekibe yeni isimler dahil edildi. İzleyici Alevlerin Ardından dizisine taze kan olarak kimlerin girdiğini ve hangi karakterlerde oynayacaklarını merak ediyor. Şimdi detaylar

Alevlerin Ardından Dizisine 4 Yeni İsim!

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturacağı Alevlerin Ardından dizisi için cast çalışmaları son hızla devam ediyor. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre başrollerde Demet Evgar ile Hazar Ergüçlü 'nün yer aldığı Netflix dizisine güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Toprak Can Adıgüzel ve Sema Keçik dahil oldu. 'Alevlerin Ardından' önümüzde sezon Show TV'de!

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

1995 Sivas doğumlu genç oyuncu lise döneminde tiyatro eğitimi almaya başladı. Ege Üniversitesi’nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okuyan Deniz, Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. Oldu. “Tatlı Küçük Yalanlar” dizisiyle oyunculuğa başlayan oyuncu “Çukur” dizisinde, Sena Koçovalı karakteriyle tanındı.

Cem Bender Kimdir?

1965 Trabzon doğumlu oyuncu KTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü mezunudur. Oyunculuğun yanı sıra Mimar olarak iş hayatını sürdürmektedir. Birçok film ve dizide oynayan Cem Bender, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle tanınmaya başladı.

Toprakcan Adıgüzel Kimdir?

1992 İzmir doğumlu genç oyuncu, lisede tiyatro ve müzikle ilgilenmeye başladı. İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk bölümünden mezun olur olmaz Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu’nda “Benim Adım Feuerbach” adlı tiyatro oyununda Selçuk Yöntem ile birlikte oynamaya başladı. Toy İstanbul’da “Yak Bunu” adlı tiyatro oyunuyla adınıduyuran  Adıgüzel, Fox Tv dizisi Akdındizisindeki İsmail rolüyle şöhreti yakaladı.

Sema Keçik Kimdir?

1965 Ağrı doğumlu oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümü mezunudur. Paris Soleil Theatre’da ve Hindistan’da Irinjalakuda’da G.Venu “Kathali” ve Mirmala “Nohiniyattam” konusunda çalışmalar yaptı. İBŞT oyuncusu olan Sema Keçik, Muhteşem Yüzyıl'daki Daye Hatun rolüyle dizilerin aranan yüzü olmayı başardı.

Tiyatro Ödülleri:

Suna Pekuysal Tiyatro Ödülleri 2012 - "Yılın En İyi Oyun Yazarı"

Rol Aldığı Diziler:

Yeni Gelin (Möhteber Bozok, 2017)

Aşk Yeniden (Meryem, 2015)

Paşa Gönlüm (Necmiye, 2014)

Muhteşem Yüzyıl (Daye Hatun, 2011)

Bir Bulut Olsam (2 Sezon, Düriye Bulut, 2009)

12-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar