Ünlü Oyuncu Yeni Hayat Dizisinin Kadrosuna Katıldı!

Ünlü Oyuncu Yeni Hayat Dizisinin Kadrosuna Katıldı!
Kanal D'de yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan Yeni hayat Dizisi hazırlıklarını tamamlayarak sete inmek için gün sayıyor. Dizi son olarak Alican Albayrak’ı kadrosuna kattı!

Geçtiğimiz sezon başlaması beklenen ancak çekimler devam ederken ve hatta iki bölüm çekilmişken koronavirüs sebebiyle seti iptal edilen ve ertelenen Yeni hayat adlı dizinin çekimleri yeniden başlıyor. Karga Seven Pictures tarafından Kanal D için hazırlanan ve yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan yeni hayat dizisi için son hazırlıklar yapılıyor. Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı dizinin yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru üstleniyor. Dizi son hazırlıkların tamamlanmasıyla sete inmek için gün sayarken oyuncu kadrosunu da güçlendirmeyi ihmal etmiyor. Son olarak başarılı oyunculardan Alican Albayrak’ı kadrosuna dahil eden Yeni Hayat seyirci tarafından da merakla bekleniyor.

Yeni Hayat Başlıyor!

Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde başlayacak olan ve Karga seven Pictures tarafından hazırlıkları devam ettirilen Yeni Hayat dizisi çekimlere başlamak için son hazırlıkları yapıyor. Geçtiğimiz dönem iki bölüm çekilmesine rağmen yayına girmeyen ve koronavirüs sebebiyle ertelenen dizi bu yayın döneminde ekranlara gelecek. Seyircinin de merak ve heyecanla bekledi dizi eski bir askerin yeni hayatı anlatacak. Özel kuvvetlerden ayrılan eski bir askerin koruması olarak yanına girdiği bir kadına aşık olması ve ailesi ile yeni aşkı arasında kalmasının hikaye edileceği dizi kanalın iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Dizi son olarak Savaşçı, Kuruluş Osman gibi yapımlarda rol alan başarılı oyunculardan Alican Albayrak’ı da kadrosuna dahil etmiş durumda.

Alican Albayrak Kimdir?

Son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol alan ve önümüzdeki yayın döneminde Kanal D ekranlarında yayınlanacak Yeni hayat adlı yapımla seyirci karşısına çıkacak genç oyunculardan Alican Albayrak 2 Nisan 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya karar veren Alican Albayrak Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi’nden mezun olmuştur. Henüz çocuk yaşlarda tiyatro oyunlarında rol alan oyuncunun ilk ekran tecrübesi Şüphe adlı yapımla olmuştur. Alican Albayrak’ın rol aldığı dizi ve filmler şunlardır.

-          Şüphe

-          Derin Sular

-          Uçurum

-          İnadına Yaşamak

-          Diğer Yarım

-          Acil Aşk Aranıyor

-          Kara Ekmek

-          Savaşçı

-          Kuruluş Osman

11-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar