Alevlerin Ardından Dizisinin Yayınlanacağı Kanal Belli Oldu!

Alevlerin Ardından Dizisinin Yayınlanacağı Kanal Belli Oldu!
Ay yapım tarafından hazırlıkları süren ve merakla beklenen yapımlardan Alevlerin Ardından adlı dizinin yayıncı kanalı belli oldu. İşte detaylar!

Ay yapım tarafından hazırlıkları başlayan ve şimdiden heyecanla beklenmeye başlayan alevlerin Ardından adlı dizinin yeni yayın döneminde hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü’nün rol alacağı ve Dilan Çiçek Deniz’le de yapım şirketinin halen görüşme içerisinde olduğu dizi özellikle Demet Evgar ismiyle bir anda ön plana çıktı ve seyirciyi heyecanlandırdı. Özellikle Avlu dizisinde gösterdiği performansla bir anda herkesin büyük beğenisini kazanan Demet Evgar’ın başrolünde yer alacağı Alevlerin Ardında dizisi aynı zamanda Ay yapım için de büyük önem taşıyor. Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin hazırlık çalışmaları devam ederken diziyle ilgili en büyük bilinmezlik olan yayıncı kanal kimliği sonunda belli oldu. Ay yapım’la anlaşan Show Tv yeni yayın döneminde merakla beklenen dizinin yayıncı kanalı oldu. İşte detaylar!

Show Tv’ye Bir Dizi Daha

Özel kanallar içinde önde gelen kanallardan olan Show Tv yeni yayın dönemine yine büyük iddialarla hazırlanıyor. Halen kanalda yayınlanan pek çok yapımın yanı sıra yeni yapımlarla da anlaşan ve yeni sezona yine güçlü girmek ve rakiplerinin önünde yer alabilmek için çalışan Show Tv Ay Yapım tarafından hazırlıkları başlayan ve halen cast çalışmalarına devam eden iddialı bir yapımı daha bünyesin katmış durumda. Ay yapım tarafından hazırlıkları süren Alevlerin ardından adlı yapımı yayınlamak için yapım şirketiyle anlaşan Show Tv bu yeni diziyle rakiplerine ciddi bir uyarı mesajı daha göndermiş durumda. Kanal bu yeni yapımı yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Alevlerin Ardında Künye!

Halen hazırlık aşamasında olan ve Ay yapım gibi güçlü bir yapım şirketinin imzasını taşıyacak olan Alevlerin ardında iddiasını daha şimdiden ortaya koymuş durumda. Türkiye’nin en beğenilen oyuncularından olan Demet Evgar’la anlaşan Alevlerin Ardından aynı zamanda geç oyunculardan Hazar Ergüçlü’yü de kadrosuna katmış durumda. Yapım şirketi Ay yapım ayrıca Dilan Çiçek Deniz’le de dizide rol alamsı için görüşmelere devam ediyor. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği dizi yeni yayın döneminde Show Tv’de ekrana gelecek. Biran önce hazırlıkları tamamlayıp sete inmesi beklenen diziyle ilgili gelişmeler olduğu takdirde canlitv.com adresinden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

02-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar