Defne Samyeli eski sevgilisi Cem Yılmaz hakkında ne dedi?

Defne Samyeli eski sevgilisi Cem Yılmaz hakkında ne dedi?
Kameralara yakalanan Defne Samyeli, kendisine yöneltilen Cem Yılmaz sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı. İşte Samyeli'nin sözleri.

Sunucu, müzisyen ve oyuncu Defne Samyeli, Kurban Bayramı'nın ilk gününde kameralara yakalandı. Defne Samyeli'yi çeviren muhabirler son dönemde ünlü isimle ilgili merak edilen pek çok konuda sorularını yöneltti. Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile olan birlikteliğiyle gündeme geliyordu. Cem Yılmaz, kendisiyle beraberken Serenay Sarıkaya ile birlikteliğe başlamıştı. Tüm bunların üzerinden aylar geçmiş olmasına karşın hala zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Defne Samyeli, geçtiğimiz gün verdiği demeçte Cem Yılmaz ile ilgili ne dedi?

Defne Samyeli televizyona dönüyor!

Öncelikle Defne Samyeli yaz dönemi ve yeni sezondaki planlarıyla ilgili bilgiler verdi. Son yıllarda dizilerden ayrı kalan ve İstanbullu Gelin dizisiyle ekranlara dönen Defne Samyeli, yeni sezonda da setlerde yer alacağını açıkladı. Öte yandan yeni sezonda bir televizyon programıyla birlikte sunuculuğa da geri döneceğini ifade etti. Oyunculuk ve sunuculuğun yanı sıra müzisyen kişiliğiyle de bilinen Defne Samyeli, önmümüzdeki dönemde konserlere de başlayacağını aktardı. 

Kira iddialarına ne cevap verdi?

"İyi bayramlar sizlere. Yaz şahane geçiyor. Her şey çok güzel. Konserler başlıyor, o yüzden keyfim çok yerinde. Çalışmak iyi bir şey. Yeni bir diziyle dönüyorum. Televizyonda yeni bir iş olacak. Hem dizi, hem televizyon programı hem de konserler derken bu sene çok çalışacağım gibi gözüküyor"

Son günlerde Defne Samyeli'nin aylardır kirasını ödemediği haberleri çıkmıştı. Herkes konunun gerçek olup olmadığını merak ediyordu. Bu iddialarla ile ilgili sorulan bir soruya Defne Samyeli'nin cevabı şu oldu; "Avukatım takip ediyor. Can sıkıcı bir durum. Yapacak bir şey yok. Hakkımı korumak için ben de her vatandaş gibi mahkemelere başvuruyorum"

Defne Samyeli'ye Cem Yılmaz sorusu

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ı ima eden bir soruyla karşı karşıya kaldı. Basın mensupları Samyeli'ye kimseye kırgın olup olmadığını sordu. Haliyle hemen akıllara Cem Yılmaz geldi. Samyeli, bu soruya "Benim kimseye küskünlüğüm yok. Hayat çok uzun arkadaşlar" kimseye herhangi bir kırgınlık beslemediğini ifade etti. Hatırlayacağınız üzere Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile olan ilişkisini sona erdirmeden Serenay Sarıkaya ile bir ilişkiye başlamıştı. 

03-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar