Müjde Ar’dan Karşı Atak!

Müjde Ar’dan Karşı Atak!
Türk Sinemasının ünlü oyuncusu Müjde Ar son zamanlarda yaşanan ve kendisinin de içinde bulunduğu olaylarla ilgili bir açıklama yaptı. İşte detaylar!

Son günlerde magazin basını ve sosyal medyada sıklıkla yer alan bir haber hemen herkesin dikkatini çekti. Bu sezon pek çok haberle gündemde yer alan gözde tatil beldelerinden Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yaşanan gürültü kirliliğine dair iddialar ve bu durumun yansımaları hemen her gün magazin basınında, sosyal medya da ve hatta televizyonların ana haber bültenlerinde dahi kendine yer buldu. Ünlü isim Müjde Ar evinin de yakınında bulundu ve gürültü kirliliği yaptığını iddia ettiği bir otelle ilgili sık sık şikayette bulundu. Belediye başkanına açık mektup yazan ve 12 saat süreyle gürültü kirliliği yaptığını iddia etti yerle ilgili şikayete hazırlanırken bir anda kendisini aynı olayla ilgili şikayet edilmiş olarak buldu. Ünlü isme dava açan iddiaya konu olan otel ticari olarak kötü etkilendikleri gerekçesiyle ünlü isme tazminat davası açtı. Bunun üzerine bir açıklama da ünlü isim Müjde Ar karakaş’tan geldi. İşte detaylar!

Karşılıklı Davalar!

Dün magazin basını ve sosyal medya bir zamanlar Türk Sinemasının ünlü oyuncularından Müjde Ar’a yönelik tazminat davası haberleriyle çıktı takipçilerinin karşısına. İddiaya göre Bodrum İlçesi’nde evinin yakınında bulunan bir otel çevrelerinde yaşayanları umursamadan aşırı yüksek bir şekilde gürültülü kirliliğine sebep oluyordu. Müjde Ar bu konuda serzenişlerini dile getirirken belediye başkanına durumu şikayet eden açık mektup yazdığını ve devamlı bu konuyu dile getirdiğini bildirdi. Gerekeni yapacağını ifade eden Ar tam davaya hazırlanıyordu ki şok bir şekilde aynı otel tarafından ticari itibara zarar verme suçlamasıyla aleyhine açılan tazminat davasını öğrendi. Bugün bir açıklama yapan Müjde ar karakaş ise konuyla ilgili olarak “suç duyusunda bulunduğum sabitti” ifadelerini kullandı.

Müjde Ar’dan Açıklama!

Ünlü oyuncu Müjde Ar son dönemde yaşanan gürültü kirliliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Kızılburun Mevkii’ndeki işletme tarafından düzenlenen gündüz plaj konserleri, akşam ise canlı müzik konserlerinin yarattığı dayanılmaz gürültü kirliliği sorunu nedeni ile şahsımca “Bodrum Belediye Başkanına açık mektup” başlıklı yazı kaleme alınmıştır. Süreç öncesinde tarafımca ve başkalarınca işletme ile alakalı birçok şikayet ilgili kurumlara iletilmiştir. İlgili şikayetler sonucunda işletme hakkında Bodrum Belediyesince idari para cezaları kesilmiştir. Ancak gürültü kirliliğinin önlenmesine dönük har hangi bir idari karar veya netice alınamamıştır. Gürültü kirliliğine sebebiyet veren işletme tarafından şahsım hakkında iftira nedeni ile suç duyurusunda bulunulduğu iddia edilmiştir. Bu iddianın ortaya atıldığı tarihten önce şahsımca bu işletmeye gürültüye neden olma suçu nedeni ile ilgili suç duyurusunda bulunulduğu sabittir.

01-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar