Aleyna Tilki yasağı delerken yakalandı, ne yapacağını şaşırdı!

Aleyna Tilki yasağı delerken yakalandı, ne yapacağını şaşırdı!
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki 20 yaş altına uygulanan sokağa çıkma yasağına takılmasına rağmen, evde duramadı ve sokağa çıktı. Kameralara yakalanan genç şarkıcı ne yapacağını şaşırdı!

Koronavirüs salgını sebebiyle 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirildi. Salgın sebebiyle bu yaş gruplarında olan vatandaşlar yaklaşık 80 gündür sokağa çıkamıyor. Gençlerin hayran olduğu şarkıcı Aleyna Tilki de bu yaş grubunda bulunanlardan. 20 yaşında olan Tilki, sokakta kameralara yakalandı. Koronavirüs salgını sebebiyle 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştı. Tilki lüx bir araç içinde Bebek’te görüntülendi. 2000 doğumlu olan Aleyna Tilki’nin yaşı sokağa çıkması yasak olanlar grubunda yer alıyor. Fakat Tilki kurallara uymayarak yasağı çiğnedi.

Aleyna Tilki görüntülendiğini anlayınca şaşkına döndü!

Yasağa uymayarak lüx aracında Bebek sokaklarında görüntülenen genç şarkıcı Aleyna Tiki, 20 yaşından küçükler için uygulanan sokağa çıkma yasağını çiğnedi. Aracının içinde görüntülenen şarkıcının şaşkınlığı gözlerden kaçmadı. Kameralara yalananınca ne yapacağını şaşıran Tilki’nin ayrıca maske takmadığı da görüldü. Görüntülendiğini anlayan genç şarkıcı Bebek’te fazla kalamayarak evinin yolunu tuttu.

Aleyna Tilki kimdir?

Son dört yılın en çok aranan ve en çok dinlenen şarkıcılarından biri olan Aleyna Tilki genç yaşta şöhreti yakalayan şarkıcılardan biri oldu. Aleyna Tilki, 28 Mart 2000’de Konya’da dünyaya geldi. Tilki’nin anne tarafı Trabzon’lu baba tarafı ise Konya’lı. İlk olarak Tv8'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla ekranlarla tanıştı. Besteci ve aranjör Emrah Karaduman’ın 'Cevapsız Çınlama' adlı single’ında vokal olarak yer aldı. Bu single YouTube’de 2016 yılının en çok izlenen video klibi oldu. Klip bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi. Bu aynı zamanda bir rekordu. Tilki – Karaduman  en çok izlenen şarkı klibi ünvanına kazandı. Şarkı Music Top TR Resmi Listesinde 2 numaraya kadar yükselme başarısını gösterdi. Tilki, daha sonra 2017 Temmuz’da çıkardığı "Sen Olsan Bari" ile ilk single çalışmasına imza attı. Single yayınlandıktan sonra Music Top TR listesinde 1 numara olmayı başardı.

Aleyna Tilki’nin Şarkıları

Cevapsız Çınlama 2016

Sen Olsan Bari 2017

Yalnız Çiçek 2018

Dipsiz Kuyum 2018

Nasılsın Aşkta 2019

Yalan 2020

14-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar