Aleyna Tilki’nin Annesi Şarkıcı Oldu

Aleyna Tilki’nin Annesi Şarkıcı Oldu
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin sosyal medyada oldukça faal olan annesi Havva Öztel ünlü isim Bergen’in Seni Kalbimden Kovdum adlı şarkısını seslendirerek şarkıcılığa soyundu.

Türkiye’nin önde gelen ve sevilen şarkıcılarından Aleyna Tilki hemen hemen her gün bir olay, bir açıklama ya da bir haberle magazin basının gündeminde yer alıyor. Ünlü isim özellikle genç kitle tarafından oldukça fazla sevilirken piyasaya sürdüğü şarkılar ise milyonlarca dinleniyor. Şarkıları sadece Türkiye’de değil tüm dünyada dinlenen ünlü isim zaman zaman annesiyle ilgili haberlerle de gündeme geliyor. Bugünlerde ünlü isim yine annesiyle gündemde. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel’de kızı Aleyna Tilki’nin izinden giderek şarkı çıkardı. Ünlü şarkıcının annesi Havva Öztel ünlü isim Bergen’in Seni Kalbimden Kovdum adlı şarkısını seslendirirken dinleyiciler şarkıyı dinledikten sonra ikiye bölündü. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından sık sık söz ettiren Havva Öztel’in şarkıcılık serüvenine devam edip etmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.

Bergen’in Şarkısını Seslendirdi

Türkiye’nin genç yaşta şöhreti yakalayan ve özellikle genç kitlenin çok beğendiği ve dinlediği isimlerden olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel’de şarkıcılık için adım attı. Sosyal medya ve magazin basınında sık sık günden olan Havva Öztel ünlü şarkıcı Bergen’in çok sevilen şarkılarından biri olan Seni Kalbimden Kovdum adlı şarkısını seslendirdi. Müzik piyasasında şaşkınlıkla karşılanan ve genel olarak dinleyicileri ve müzik piyasasını ikiye bölen ünlü şarkıcının annesinin seslendirdiği şarkıya kızı Aleyna Tilki’den ise herhangi bir yorum gelmedi. Sosyal medya hesabını yoğun bir şekilde kullanan Havva öztel zaman zaman hesabından kısa şarkılarla sevenlerinin karşısına çıkıyordu. Havva Öztel’in profesyonel olarak mı şarkıcılığa soyunduğu yada bunun geçici bir heves mi olduğunu ise zaman gösterecek.

Dinleyiciler İkiye Bölündü

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Bergen’in çok sevilen şarkısı Seni Kalbimden Kovdum adlı parçayı seslendiren Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel’i dinleyen müzikseverler ikiye bölündü. Ünlü ismin takipçileri genel olarak Havva Öztel’in seslendirdiği şarkıdaki performansını beğenirken ve kızı Aleyna Tilki’ye rakip olabileceğini belirtirken bir kısım müziksever ise Havva Öztel’in yorumunu hiç beğenmedi ve sert bir şekilde eleştirdi. Yorumladığı şarkıya klipte çeken Havva Öztel klibi kızlarının desteği ile çekti.

16-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar