Ali Atay açıkladı! Leyla ile Mecnun 2. sezon gelecek mi?

Ali Atay açıkladı! Leyla ile Mecnun 2. sezon gelecek mi?
Yeniden başlayan Leyla ile Mecnun dizisi 2. sezonuyla Exxen'de olacak mı? Dizinin başrolü Ali Atay bu soruya net bir cevap verdi.

2013 yılında beklenmedik bir şekilde final yapan Leyla ile Mecnun, aradan geçen 8 yılın ardından Exxen ekranlarında yeniden başladı. İlk sezon bölümleri yayınlanan Leyla ile Mecnun'un yeni sezonda da ekrana gelip gelmeyeceği fazlasıyla merak ediliyor. Ali Atay, 2. sezon olup olmayacağını net bir şekilde açıkladı.

Leyla ile Mecnun 2. sezon gelecek mi?

Bu yılın en büyük sürprizlerinden biri Exxen platformunda Leyla ile Mecnun'un tam kadro olarak yeniden başlaması oldu. Büyük ve etkili bir izleyici kitlesi bulunan Leyla ile Mecun, yeni sezonda da yayınlanacak mı? İzleyiciler bu sorunun cevabını fazlasıyla merak ediyordu. Leyla ile Mecnun dizisinin yıldızı Ali Atay herkesin merak ettiği bu soruyu cevapladı. Eşi Hazal Kaya'nın doğum günü kutlamasının yapıldığı mekandan çıkan Ali Atay, karşısında magazin muhabirlerini buldu. Başrolünde yer aldığı bir başka dizi olan Son Yaz'dan Leyla ile Mecnun'a kadar birçok soruya cevap veren Ali Atay, Leyla ile Mecnun sorusuna verdiği cevapla Exxen'de dizinin 2. sezonunun da yayılanacağını doğrulamış oldu.

Eşi Hazal Kaya'nın 32. yaş günü kutlamasının ardından kameralarla karşı karşıya kalan Ali Atay, Leyla ile Mecnun ile ilgili sorulan bir soruya, "Biz korkarık başladık ama düşündüğümüz gibi olmadı. Zor bir şey 10 sene sonra" ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncu ayrıca diziyle ilgili gelen tepkilerden son derece memnun olduklarını da sözlerine ekledi. Son Yaz dizisinde de Selim karakterini canlandıran Ali Atay, bu sebepten dolayı fazlasıyla yoğun bir tempoda olduğunu ve çok yakında Leyla ile Mecnun dizisinin 2. sezon çekimlerine de başlanacağını açıkladı. Böylece Ali Atay, ilk ağızdan 2. sezonun yayınlanacağı müjdesini hayranlara vermiş oldu.

Senaryosu Burak Aksak tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı Leyla ile Mecnun dizisinin başrollerinde Ali Atay, Deniz Işın, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant ve Köksal Engür gibi isimler başrolde yer alıyor. Sevilen dizinin ilk sezonu 10 bölümün ardından sezon arasına girecek ve önümüzdeki yıl 2. sezonuyla Exxen üyeleriyle buluşacak.

03-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar