Melike İpek Yalova Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?

Melike İpek Yalova Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?
Fox Tv ekranlarında yayınlanması planlanan yeni dizi Mahkum sete inerek çekimlere başladı. Dizinin oyuncu kadrosuna ise başarılı ve güzel oyuncu Melike İpek Yalova katıldı.

Yeni yayın döneminde birçok yeni diziyi seyirciyle buluşturan Fox Tv yeni bir dizinin daha hazırlıklarını tamamladı ve çekimlerine başladı. MF Yapım tarafından hazırlanan Mahkum dizisi için cast çalışmaları bir süre önce başlamış ve dizinin oyuncu kadrosuna pek çok başarılı ve ünlü isim dahil oldu. Volkan Kocatük’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosuna Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Altan Gördüm ve son olarak Hayal Köseoğlu dahil olmuştu. Şimdi ise dizinin kadrosuna son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Melike İpek Yalova dahil oldu. Dizinin çekimleri devam ederken başarılı ve güzel oyuncunun dizide Büge karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Melike İpek Yalova Mahkum Dizisinde

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Müjgan karakteri ile seyircinin gönlünde taht kuran başarılı ve güzel oyuncu Melike İpek Yalova’nın yeni dizisi belli oldu. Başarılı ve güzel oyuncu Melike İpek Yalova’nın MF Yapım tarafından FoxTv için hazırlanan ve bir uyarlama dizisi olan Mahkum’da rol alacağı öğrenildi. Güzel oyuncunun dizide Yaserilerin üyesi Büge karakterine hayat vereceği öğrenildi. Bir savcı gözlerini bir gün hapishanede açar. Ancak buraya neden ve nasıl geldiğini bilmemektedir. Karısını ve çocuğunu öldürmekle suçlanan savcı zaman zaman hafıza kaybı yaşamaktadır ve bu hafıza kayıpları ilk kez olmuyordur. Savcı kendinin masum olduğunu ispat etmek için uğraşırken hikayede birçok gerçek ortaya çıkacaktır.

Melike İpek Yalova Kimdir?

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Melike İpek Yalova 29 Nisan 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan güzel isim daha sonra oyunculuğa merak salmıştır. Bunun için gerekli eğitimi alan başarılı isim daha sonra televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerde rol almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı ilk yapım Muhteşem Yüzyıl olmuştur. Daha sonra pek çok yapımda rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Bir Zamanlar Çukurova

·         Can Feda

·         İnsanlık Suçu

·         Çember

·         Hayat Şarkısı

·         Karadayı

·         Muhteşem Yüzyıl

03-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar