Ali Atay’dan Yeni Dizi Açıklaması!

Ali Atay’dan Yeni Dizi Açıklaması!
Leyla ile Mecnun’un Mecnun’u Ali Atay'ın yönettiği Cinayet Süsü filmi vizyona girdi. Leyla ile Mecnun’un Mecnun’u Ali Atay gala da yeni dizi projeleri ile ilgili ilk defa konuştu!

Ali Atay desek çoğu kimse tanımaz onu. Zira öyle çokta ortalarda görünen bir oyuncu değil. Ama Leyla İle Mecnun desek oo seslerini duyarız hemen. Çünkü TRT 1 ekranlarında uzun süre yayınlanan Leyla İle mecnun adlı dizinin mecnun karakteriydi Ali Atay. Dizi o kadar seyredildi ki herkesin dilinden düşmez oldu. Fantastik türde ele alınan dizi aynı zamanda yüksek reytingleriyle de uzun süre gündemde kaldı. Ancak dizi sona erdikten sonra Mecnun karakterini oynayan Ali Atay’ı fazla ekranlarda göremez olduk. Oda zaten çok fazla dizilerde oynamamaya başladı. Kamera önünden ziyade kamera arkasında görmeye başladık Ali Atay’ı. Ve Ali Atay bugünlerde son filmi ile gündemde… Vizyondaki yerini alan Cinayet Süsü adlı film taraflı tarafsız herkesin beğendiği bir film olmuş durumda.

Cinayet Süsü Vizyona Girdi, Ali Atay Müjdeyi Verdi!

Ali Atay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Feyyaz Yiğit’in hem senaryosunu yazdığı hem oynadığı, oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Cengiz Bozkurt, Binnur Kaya, Feyyaz Yiğit, Mert Denizmen, Mehmet Özgür ve Aycan Koptur’un yer aldığı cinayet Süsü vizyona girdi. Komedi türündeki filmin galasına giden ünlülerin öve öve bitiremediği filmin yönetmeni Ali Atay ise uzun süredir ekranlarda bir dizide yer almadığı sorusu üzerine müjdeyi verdi.

Kendisine sorulan “yeni bir dizi projeniz var mı, sorusu üzerine, Ali Atay “dijital yayın platformlarına bir dizi yapmak istiyoruz. Ama ilk önce birkaç tane film yapmak istiyoruz. Sonrasında dijital yayın platformları için bir dizi projemiz elbette var ve bunu yapmak istiyoruz” açıklamasını yaptı. Yeni filmi ile ilgili olarak da “bu filmi herkesin seyretmesini çok istiyorum. Çok seyredilsin istiyorum” açıklamasını yaptı.

Ali Atay Kimdir?

20 Nisan 1976 yılında Rize’de dünyaya gelen ve tam adı Dursun Ali Atay olan başarılı oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından 1999 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Bir süre tiyatrolarda sahne alan oyuncu ilk ekran tecrübesini 2004 yılında Çeşm-i Bülbül dizisinde konuk oyuncu olarak yaşamıştır. Ardından Eşref Saati, Yapma Diyorum, Kılıç Günü gibi dizilerde yer almış ve seyirci tarafından tanınırlığının arttığı fenomen dizi Leyla ile Mecnun Dizisi’nde rol almıştır. Ali Atay’ın rol aldığı bazı yapımlar aşağıdadır. 2017 Masum, 2015 Mutlu Ol Yeter, 2013 Sen Aydınlatırsın Geceyi, 2013 Ben de özledim, 2011 Leyla İle Mecnun, 2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 2008 Kurtlar Vadisi Pusu, 2007 Eşref Saati.

02-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar