Ali Sunal Show TV’den gönderildi mi?

 Ali Sunal Show TV’den gönderildi mi?
Ali Sunal:"Dün Güldür Güldür kanalımız Show TV‘de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok."

Ali Sunal’ın depremin ardından yaptığı Güldür Güldür Sow’daki konuşmanın yankıları hala sürüyor . Öyleki Ali Sunal’ın bu konuşma dolatısıyla işine son verildiği, Güldür Güldür Show ‘un artık yayınlanmayacağı iddiaları aldı başını gidiyor .

 Ali Sunal Show TV’den gönderildi mi?

Deprem ile ilgili olarak sorumlulardan hesap sorulması gerektiği şeklindeki konuşması sosyal medyanın gündemine oturmuş ve tt olmuştu . Türk sinemasının efsanelerinden Kemal Sunal’ın oğlu olan Ali Sunal on yılı aşkın süredir moderatör olarak bulunduğu programda görünmeyince dedikodular ayyuka çıktı .

Ali Sunal Show TV’den ayrılmadığını açıkladı

Konuyla ilgili olarak Ali Sunal Twitter hesabından şu şekilde bir paylaşım yaptı: "Efendim iyi pazarlar. Dün Güldür Güldür kanalımız Show TV‘de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar" . Böylece Show TV ile aralarında problem olmadığını, Güldür Güldür ekibiyle beraber olduğunu bizzat kendi hesabından açıklamış oldu.

Güldür Güldür Show’da gündeme oturan deprem ile ilgili konuşması nasıldı?

Depremden sonraki ilk Güldür Güldür Show’da deprem ve depremzedelerle ilgili üzüntülerini belirttikten sonra Ali Sunal şunları söylemişti;"Normalleşmenin peşindeyiz. Mesela fay hattına bina yapmak mıdır normal olan? Ya da depremden sonra arama kurtarmanın gecikmesi normal midir? Denetlenmemiş binalar, parayla satın alınan mimar diplomaları, beceriksiz müteahhitler, liyakatsiz görevliler normal midir? Çürük binalara imar affı verilmesi normal midir? Binlerce insanı ölüme göndermek normal midir? Ve böyle bir felaket sonrası bir kişinin bile sorumluluk hissedip 'Arkadaş ben yanlış yaptım, özür diliyorum' deyip istifa etmemesi normal midir sizce? Hayır efendim, böyle bir normal yok. Artık normal olan bir vatandaş olarak hesap sormak. Artık normal olan her felaketi kadere bağlayanı değil o felaket olmadan önce bilimi dinlemektir. Bundan sonra normal olan yetki veren kişinin akrabasına, ailesine, partilisine, arkadaşına yaptırması değil, uzman olana yaptırmasıdır."

Konuşmanın ardından siyasi tepkiler nasıl oldu?

Gündeme damga vuran bu konuşmaların ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener depremle ilgili yapılması gerekenlerin yapılmadığını belirterek Ali Sunal’a destek verdi. MHP Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek ise Ali Sunal ve Güldür Güldür Show’u hedef alarak ;”Programın oyuncu kadrosunun büyük bölümü de zaten sol düşünceye mensup” diyerek konuyu farklı bir boyuta taşımıştı.

27-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar