Spiker Mehmet Akif Ersoy boşanıyor

Spiker Mehmet Akif Ersoy boşanıyor
Medyaradar’ın haberine göre Mehmet Akif Ersoy’un eşi ünlü spiker Pınar Erbaş “şiddetli geçimsizlik” gerekçesiyle İstanbul 16. Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Habertürk TV’nin başarılı moderatörü Mehmet Akif Ersoy 7 ay önce Show TV Ana Haber spikeri Pınar Erbaş ile evlenmişti. Başarılı televizyoncuların evliliğinden üzücü haber geldi. Erbaş boşanma isteğiyle aile mahkemesine başvurdu.

Spiker Mehmet Akif Ersoy boşanıyor

Gerek Habertürk’teki moderatörlüğü gerekse deprem bölgesinden yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin tanıdığı Mehmet Akif Ersoy daha 14 Ağustos 2022 tarihinde evlenmişti . Evlilik yaptığı eşi aynı meslekten olan Show Ana Haber’in ünlü spikeri Pınar Erbaş idi. İstanbul Said Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen nikahla dünya evine giren çiftin nikah törenine çok ünlü isimler gelmişti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün önceki Başkanı Aziz Yıldırım'ın da katıldığı törende sahneye çıkarak ünlü spikerlere mutluluk dilemişler ve nikahta konuşan Ömer Çelik evlilik cüzdanını ise Pınar Erbaş’a teslim etmişti. Çiftin nikah şahitliklerini ise Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ile Pınar Erbaş'ın çocukluk arkadaşı Bahriye Betül Özdemir yapmıştı.

Pınar Erbaş İstanbul 16. Aile Mahkemesi’ne başvurdu

Daha 7 ay önce evlenen çiftin boşanma kararı sevenlerini üzdü. Medyaradar’ın haberine göre Mehmet Akif Ersoy’un eşi ünlü spiker Pınar Erbaş “şiddetli geçimsizlik” gerekçesiyle İstanbul 16. Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Boşanma isteğiyle mahkemeye yapılan başvurunun nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu? Pınar Erbaş mahkemeden yayın yasağı talebinde de bulundu.

Mehmet Akif Ersoy kimdir ?

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ismini taşıyan Habertürk’ün ünlü moderatörü 1985 ‘te İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. 2009 yılında 6 News televizyon kanalında muhabir olarak mesleğe başladı . Daha sonra TRT’ye geçti ve TRT Türk’ün Etiyopya Addis Ababa temsilcisi oldu . 2011 de savaş muhabiri olan Ersoy 2012 yılında TRT Mısır temsilciliği’ne tayin oldu . 2013 de TRT Arapça Koordinatör yardımcısı oldu. 2015 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı Ortadoğu ve İslam Coğrafyası Sorumlu Başkan Müşaviri oldu. 2017 de Habertük’e geçti. 2021 de Taliban’ın yönetime el koyduğu Afganistan’dan yayın yaparak gözlemlerini anlattı.

27-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar