Ali Sunal ve Doğa Rutkay Hava Muhalefeti galasında

Ali Sunal ve Doğa Rutkay Hava Muhalefeti galasında
14 Nisan’da vizyona girecek olan ve sinemaseverlerin merakla beklediği Hava Muhalefeti filminin galası gerçekleştirildi. Galaya birbirinden ünlü isimler katıldı.

Sinema severler yeni bir komedi filmiyle buluşmak için gün saymaya başladı. BKM Film tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Murat Kepez’in yer aldığı ve senaryosunu Eray Akyamener, Uğur Güvercin ve Murat Kepez’in kaleme aldığı komedi türündeki filmin oyuncuları ağırlıklı olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show’un oyuncuları arasından seçilmiş durumda. 14 Nisan’da vizyona girecek olan ve başrolünde Ali Sunal ile Doğa Rutkay’ın yer aldığı filmin galası geçtiğimiz gün yapıldı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı gala magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Oldukça merak edilen filmin vizyona girmesine sayılı günler kala gerçekleşen galada gösterilen film seyredenler ve sektörün önde gelenlerinden tam not aldı.

Hava Muhalefeti 14 Nisan’da Vizyonda

BKM Film tarafından hazırlanan ve Murat Kepez’in yönetmen koltuğunda oturduğu komedi türündeki film Hava Muhalefeti 14 Nisan’da sinemaseverlerle buluşuyor. Şimdiden büyük bir merak uyandıran ve sinemaseverlerin heyecanla beklediği filmde Ali Sunal ve Doğa Rutkay başrolü paylaşıyor. Ege Kökenli, Burak Hakkı, Kerem Atabeyooğlu, Ali Yoğurtçuoğlu, Kemal Uçar, Bülent Seyran, Ünal Yeter, Kadir Polatçı ve Mazlum Çimen gibi ünlü isimlerin yer aldığı film, pek de hayırlı bir eş olmayan milletvekili adayı Cemil Yıldırım ile sevgilisi Gözde’nin hikayesini konu alıyor. Cemil Yıldırım ve Gözde bir hafta sonu kaçamağı yapmak isterler ve Bodrum uçağında yerlerini alırlar. Ancak Cemil Yıldırım aynı uçakta karısı ile karşılaşınca olanlar olur ve küçük bir kaçamak olarak başlayan hafta sonu tatili Bodrum uçağında oldukça komik anların yaşanacağı bir yolculuğa dönüşür.

Galaya Kimler Katıldı?

14 Nisan’da vizyonda yerini alacak olan Hava Muhalefeti filmi şimdiden büyük bir beklenti oluşturdu ve sinema severler filmi heyecanla beklemeye başladı. Görkemli bir gala düzenlenen filmin galasına ise birbirinden ünlü isimler katıldı. Filmin galasına katılan isimler arasında, Ali Sunal, Doğa Rutkay, Gül Sunal, Ezo Sunal, Yasemin Sakallıoğlu, Burak Yırtar, Fettah Can, Feyza Altun, Cansu Kurtçu, Nazlı Sunal, Kerimcan Kamal, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Derya Uluğ, Hatice Aslan, Mahir İpek, Alper Kul, Açelya Topaloğlu, Onur Buldu, Özge Borak ve daha pek çok ünlü oyuncu ve isim katıldı.

12-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar