Alina Boz'dan boyuyla ilgili ilginç açıklama!

Alina Boz'dan boyuyla ilgili ilginç açıklama!
Güzel oyuncu Alina Boz, katıldığı canlı programda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Genç oyuncu Alina Boz'dan boyuyla ilgili ilginç açıklama ise tebessüme sebep oldu.

Genç ve başarılı oyuncu Alina Boz, TRT 1'de yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Elimi Bırakma dizisinde Azra karakteriyle tanındı. Birçok başarılı işe imza atan genç oyuncu Alina Boz bugünlerde Netflix platformunda yayınlanan ve çok konuşulan gençlik dizisi Aşk 101 dizisinde Eda karakteriyle yine başarılı bir performans sergiliyor. Alina Boz katıldığı bir canlı yayın programında yaptığı ilginç açıklamalarla gündeme geldi. Uzun boylu bir oyuncu olan Boz, boyuyla ilgili geçmişte yaşadığı anılarını anlattı. Alina Boz'un açıklamaları ise ortamda neşeli anların yaşanmasına sebep oldu.

Alina Boz: Yaşıtlarıma göre kendimi çok gereksiz uzun hissederdim

Güzel oyuncu Alina Boz Aşk 101 dizisindeki Eda karakteriyle son günlerde dikkat çeken oyunculardan biri. Boz 1.73 cm boya sahip genç ve güzel bir oyuncu. Türkiye ortalamasına göre uzun olan Boz, katıldığı canlı yayında kendisine okul yıllarında söylenenlerden bahsetti. Uzun boyu ile dalga geçildiğini belirten Boz, yaşıtlarına göre uzun olduğunu ve daha da uzayacağını sandığını söyledi. Arkadaşlarım benimle dalga geçerdi diyen Boz, "Hava nasıl orada Alina? Diye dalga geçiyorlardı" dedi. Konuyla ilgili konuşmasını sürdüren Boz, "Yaşıtlarıma göre kendimi çok gereksiz uzun hissederdim. Sandım ki bir ara 1.80 olacağım ama olmadı" ifadelerini kullandı.

Dizilerin aranan yüzlerinden

Boyu ile geçmişte dalga geçildiğini anlatan genç oyuncu son dönemlerde ekranların aranan başarılı oyuncularından biri. Alina Boz, 1998 yılında Moskova'da doğdu. Babası Bulgaristan göçmeni bir Türk, annesi ise Rus olan Alina ailesinin işi sebebiyle 7 yaşında İstanbul'a geldi ve burada yaşamaya başladı. Lise eğitiminin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne giden Alina Boz, çocuk yaşlarda ilgisi olan oyunculuğa adım attı. Alina 2013 yılından beri çeşitli dizi projelerinde yer almaya başladı. Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin dizisi ve Elimi Bırakma dizilerinde 2018 yılında yer alan Boz, bu dizilerle tanınmaya başladı. Sinema ve dizi projelerinin aranan yüzü olan Boz, Aşk 101'de genç bir karakter olan Eda'yı canlandırıyor.

Alina Boz Aşk 101'de Eda isimli lise öğrencisini canlandırıyor.

29-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar