Esra Bilgiç: Ramo'da Yeni Şeyler Olacak!

Esra Bilgiç: Ramo'da Yeni Şeyler Olacak!
Show Tv’nin bu sezon başlayan başarılı dizisi Ramo yeniden ne zaman setlere dönecek? Dizide nasıl değişiklikler olacak? Dizinin güzel oyuncusu Esra Bilgiç Açıkladı. İşte detaylar!

Ramo Dizisinin dönüşü çok iddialı olacak. Bu ifadeler Ramo’nun güzel oyuncusu Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç’e ait. Koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara veren dizi henüz setlere dönüş kararı almadı. Birçok yapım şirketi bu yönde adımlar atarken BKM tarafından hazırlanan Ramo Dizisi ile ilgili henüz bir karar verilmedi. Son olarak 11. Bölümle seyirci karşısına çıkan ve Salı günlerinin en çok seyredilen yapımı unvanını elinde bulunduran Ramo seyirci tarafından heyecan ve merakla bekleniyor. Dizinin ne zaman dönüş yapacağı ile ilgili açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Esra Bilgiç seyirciyi bilgilendirmekten ziyada daha çok merak ettirecek cümleler kurdu. İşte haberin detayları!

Ramo Yeni Bölüm Ne Zaman?

Birçok dizi virüs salgını sebebiyle çekimlerine ara verirken bazı yapımlarda verilen zorunlu arayı bitirerek setlere dönme kararı aldı. Halen evlerinde zorunlu karantinada bulunan ve sosyal medya hesaplarından yaptıkları canlı yayınlarla takipçilerini bilgilendiren oyunculardan biri de Ramo Dizisinin güzel oyuncusu Esra Bilgiç oldu. Esra Bilgiç çekimlere ara veren Ramo’nun ne zaman setlere döneceğiyle ilgili olarak instagram hesabından yaptığı canlı yayında “ben sabırsızlıkla başlamayı bekliyorum. Sezon finali yapmadık ama çok makul bir yerde bitirdik. Yeni sezon için devam edeceğiz. Devam ettiğimiz zaman muhtemelen yeni sezon başlangıcı gibi, yeni bir şeyler olacak” ifadelerini kullandı. Esra Bilgiç yeni bir şeyler derken aslında Ramo’da meydana gelecek değişiklikleri de açıklamış oldu. 11. Bölümle birlikte çekimlerine ara verilen Ramo’nun ne zaman tekrar çekimlere başlayacağı bilinmezken bunun yeni sezona kalabileceği gibi yakın bir zamanda çekimlere başlayabileceği de belirtiliyor.

Ramo Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Sezonun başarılı yapımlarından Show Tv’de ekrana gelen BKM Yapım imzalı Ramo’nun yayınlanan 11. Bölümünde, Ramo Süleyman’ın her adımını önceden haber aldığını öğrenmiştir. Bu durumda Ramo’nun en yakınında biri bilgi sızdırmaktadır. Ramo bilgi sızdıran köstebeği bulabilmek için zekice bir plan yapar. Öbür taraftan Ramo ve Sibel’in aşkları aralarındaki kavgayı yenmiştir. İki aşık aynı evde yaşamaya başlamışlardır. Ancak bu durum iki aşığın istediği mutluluğu elde edebilecekleri anlamına gelmemektedir. İkilinin en büyük düşmanları tekrar ortaya çıkmış, iki aşığın geleceğini mahvetmeye hazırlanmaktadır. Yine Ramo’nun kız kardeşi Fatoş’un hamileliğine çok sevinen Boz, Fatoş ve Neco’nun boşanma işlemlerini hızlandırmak ister. Ancak Boz Neco’nun tuzağına düşer ve çok sevdiği Fatoş’un beklenmedik tepkisiyle karşılaşır ve adeta yıkılır.

28-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar