Sarp Akkaya’dan Ahmet Hakan’a Yanıt!

Sarp Akkaya’dan Ahmet Hakan’a Yanıt!
Magazin basını ve sosyal medya oyuncu Sarp Akkaya’nın gazeteci Ahmet Hakan’a verdiği yanıtı konuşuyor. Peki Sarp Akkaya Ahmet Hakan’a ne yanıt verdi?

Koronavirüs sadece sağlık alanında değil hayatın her alanında kendini yoğun bir şekilde hissettiriyor. Zorunlu karantinalar, tedbirler, ekonomik zorluklar derken şimdi de tartışmalarda sebep olmaya başladı. Ülkemizin önde gelen gazetelerinden Hürriyet’in yayın yönetmenlini de yapan ve CNN Türk’teki Tarafsız programıyla uzun yıllardır seyirci tarafından tanınan gazeteci Ahmet hakan ile dizilerin ve sinema filmlerinin başarılı ve gözde oyuncusu Sarp Akkaya bugünlerde koronavirüs sebepli bir polemiğin içindeler. Gazeteci Ahmet hakan’ın sosyal medya üzerinden paylaşmış olduğu bir mesaja oyuncu Sarp Akkaya’nın verdiği cevap bugünlerde sosyal medyanın gündeminde. Sarp Akkaya’nın sert tepkisi ve verdiği cevap binlerce kişiden yorum ve beğeni alırken buna karşılık Ahmet hakan’ın şimdilik suskunluğu dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar!

Ahmet Hakan’a Sert Yanıt!

Koronavirüs sebbeiyle ülkemizde yaşananlar ve sağlık sektöründe çalışan binlerce kişinin özverili gayreti ve çalışması her kesim tarafından tartışmasız takdir görüyor. Sağlıklarını hiçe sayarak hastaları tedavi etmek için canhıraş bir şekilde çalışan sağlık ordusu bu çabalarının karşılığını da haklı olarak takdir edilerek görüyor. Gazeteci Ahmet Hakan’da sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak bu çabayı övdü. Ancak Ahmet Hakan’ın verdiği örnek tepki çekti. Hakan “Atatürk’ün herkes tarafından bilinen “Beni Türk hekimlerine Emanet Ediniz” sözü için şu ana kadar hep Atatürk’ün Türk Hekimlerini gaza getirmek için söylediği söz diye düşünmüştük.” şeklindeki ifadeleri sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde eleştirildi. Bu eleştirileri yapanlardan biri de oyuncu Sarp Akkaya oldu. Akkaya Ahmet hakan’ın bu paylaşımını sert bir şekilde eleştirerek “kendi adına konuş. Ben o kadar sığ değilim.” İfadelerini kullandı. Akkaya’nın bu cevabı bir anda sosyal medya kullanıcısı binlerce kişiden beğeni aldı. Bu tepki karşısında ise Ahmet hakan şimdilik sessiz kalmayı tercih ediyor.

Sarp Akkaya Kimdir?

Başarılı oyuncu Sarp Akkaya 13 Mayıs 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu ilk ekran tecrübesini 1995 yılında Bizim Aile adlı diziyle yapmıştır. Oyuncu birçok başarılı yapımda yer alırken aynı zamanda seyirci tarafından da çok sevilmiştir. Özellikle Ezel ve suskunlar oyuncunun seyirci tarafından en çok sevildi projelerin başında yer almaktadır. Şimdiye kadar pek çok dizi ve filmde rol alan oyuncunun rol aldı başıca yapımlar şunlardır. Bizim Aile, Ah Be İstanbul, Kurtlar vadisi Pusu, Sürgün hayatlar, Gece Gündüz, Ezel, Mavi kelebekler, Suskunlar, Şubat, Muhteşem Yüzyıl, Evli ve Öfkeli, paramparça, Söz.

30-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar