Alina Boz’dan Sevenlerini Şaşırtan Evlilik Açıklaması!

Alina Boz’dan Sevenlerini Şaşırtan Evlilik Açıklaması!
Ekranların genç ve güzel oyuncusu Alina Boz bu günlerde en çok konuşulan isimlerden. Oyuncunun evlilikle ilgili verdiği cevap karşısında herkes şok oldu. İşte detaylar!

Dizi ve Sinema dünyasının genç ve umut vadeden oyuncularından Alina Boz’la ilgili sosyal medyada yayılan bir haber bir anda gündeme oturmayı başardı. TRT 1’de ekrana gelen Elimi Bırakma adlı dizide Azra karakterini canlandıran oyuncu gazetecilerle yaptığı bir sohbet sırasında “Evlilik düşünecek yaşta değilim, daha küçüğüm” sözleriyle bir anda gündem oldu. Yaşı merak edilmeye başlayan oyuncunun bu açıklamasına hemen her kesimden yorumlar yağdı. Güzel oyuncunun bu açıklamasıyla birilerine mesaj mı vermek istediği yoksa gerçekten böyle mi düşündüğü anlaşılamadı. İşte güzel oyuncu Alina Boz’un evlilikle ilgili açıklaması ve detayları!

Alina Boz’un Açıklamaları Olay Oldu!

Halen TRT 1’in Elimi Bırakma adlı yapımında rol alan ve burada Azra karakterini canlandıran genç ve güzel oyuncu Alina Boz bu günlerde en çok konuşulan oyuncular arasında yer alıyor. Bir süredir ünlü sanatçı Sezen aksu’nun oğlu Mithatcan Özer ile birlikte olan Alina Boz geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Aşış veriş yapan genç oyuncuyla gazeteciler arasında ise oldukça ilginç diyaloglar yaşandı. Gazetecilerin evlilikle ilgili sorularına “Ben evlilik düşünecek bir yaşta değilim. Çok küçüğüm onun için, her şey güzel, ilişkimizde çok iyi gidiyor” cevabını verdi. Bu açıklamanın ne anlama geldiği, birilerine mesaj mı olduğu ise anlaşılamadı. Ancak Alina Boz’un verdiği bu cevabın ardından internette Alina Boz’un yaşının kaç olduğu merak edilen aramalar sıklıkla yapılmaya başlandı.

Alina Boz Kimdir?

“Ben evlilik düşünecek bir yaşta değilim. Çok küçüğüm onun için, her şey güzel, ilişkimizde çok iyi gidiyor” sözleriyle gündemde yer almayı başaran güzel oyuncu Alina Boz’un yaşı en çok merak edilen konulardan oldu. Bizde Alina Boz’un kaç yaşında olduğunu ve bu güne kadar neler yaptığını araştırdık.

Alina Boz 14 Haziran 1998 yılında Rusya’nın başkenti Moskova’da dünyaya gelmiştir. Yani güzel oyuncu şu sıralar 22 yaşındadır. Boz Türkiye’ye döndükten sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünü kazanmış ve bu bölümden mezun olmuştur. Boz ilk olarak Atv ekranlarında yayınlanan Cesur hemşire adlı yapımda rol almıştır. Daha sonra TRT 1’in sevilen yapımlarından Elimi Bırakma’da Azra karakteriyle seyircilerin karşısına çıkmıştır. Oyuncu ayrıca Paramparça adlı dizide de rol almış ve Hazal karakterini canlandırmıştır. Alina Boz Kaçma Birader adlı sinema filminde de rol almıştır.

24-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar