Miray Daner’den ilginç Kubilay Aka açıklaması!

Miray Daner’den ilginç Kubilay Aka açıklaması!
Gündeme damga vuran Miray Daner ve Kubilay Aka ayrılığının ardından sessizliğini koruyan Miray Daner'den ilk açıklama geldi. İşte o açıklama..

Televizyon dünyasının genç isimlerinden aşkları ile gündeme gelen Miray Daner ve Kubilay Aka çifti geçtiğimiz aylarda ihanet iddiaları nedeniyle yollarını ayırmıştı. Ayrılık haberlerinin ardından bu zamana kadar sessizliğini koruyan genç ve güzel oyuncu Miray Daner ilk kez konuştu. İşte gündemi sarsan o ayrılık haberi ile ilgili Miray Daner'den gelen o açıklama..

Suadiye’de kameralara yansıyan güzel oyuncu Miray Daner, Uçankuş TV’nin kendisine yönelttiği soruları yanıtsız bırakmadı. Şimdiler Show TV ekranlarında yayınlanan efsane dizi Çukur'da Celasun karakterine hayat veren oyuncu Kubilay Aka ile barışma iddiaları hakkında yöneltilen sorulara “Kubilay ile barışmamız söz konusu değil” şeklinde cevap verdi. Güzel oyuncu, Kubilay Aka'nın mesajlarının ifşa olmasıyla ilgili ise "Tek söyleyebileceğim bir ilişkimiz olmadığı" dedi. Kubilay Aka ise Miray Daner’le ilgili olarak “İlişkimizde kopmalar yaşıyoruz ciddi bir şey yaşamıyoruz. Bu yaşta birinin ciddi bir ilişki yaşaması doğru değil” açıklamasında bulunduğu ortaya çıkmıştı. Fakat ikilinin ayrılık nedenlerinin aldatma olayları olması gündemi fena sallamıştı. 

BARIŞMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL

Hem ayrılık hemde aldatma iddiaları ile gündemi sallayan çiftin yeniden barışıp barışmayacağı ise en merak edilenler arasındaydı. Geçtiğimiz günlerde Suadiye'de Uçankuş Tv kameralarının karşısına geçen Miray Daner, Kubilay Aka ile ilgili barışma iddialarına "Özel hayatımla ilgili fazla konuşmak istemiyorum ama Kubilay ile barışmamız söz konusu değil." dedi.

ALDATMA İDDİALARINA KUBİLAY AKA'DAN AÇIKLAMA

Haftaiçi her sabah Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına hakkında çıkan aldatma iddialarına cevap vermek için bağlanan Kubilay Aka, 

"Ben birkaç gündür tehdit ediliyorum bu kız tarafından. Bu durum için savcılığa başvuracağım. Paylaşımlardan haberdar değilim. Henüz bakmadım da. Ne olursa olsun benim bir insanla aramda özel konuşmaları afişe etmeleri doğru değil. Dün akşam da bunun için karakoldaydım. Savcılıkla çözeceğiz konuyu.

Tehdit ettiğinde 'böyle bir şey yok, şu an setteyim. Ben sana yalan bir şey söylemedim, bir şey yapmadım' diyerek ifşa etmemesini rica etmiştim. Bazen insanlara güvenirsin ve başına böyle şeyler gelir. Daha yolun çok başındayım. Böyle şeylerle gündeme gelmekten nefret ederim. Böyle şeylere düşkün olan biri değilim sapık da değilim. Kötü bir tecrübe. Artık hukuki bir sürece gireceği için bu konu hakkında çok da konuşmayayım" dedi.

25-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar