ATV dizisi Gel Dese Aşk’ın konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?

ATV dizisi Gel Dese Aşk’ın konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Gel Dese Aşk dizisinin merak edilenlerini sizler için derledik. Gel Dese Aşk’ın konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?

Osman Sınav'ın ATV için hazırladığı Gel Dese Aşk iddialı bir yapım olarak seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başarılı ve çok tutan yapımların mimarı olan Osman Sınav'ın yeni projesi şimdiden çok konuşuluyor. Diziseverler Gel Dese Aşk’ın konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var? aramaları yapmaya başladı. Atv'de yayınlanacağı belirtilen diziyi Sinegraf yapım şirketi projelendirdi. Murat Ombul ve Aslı Kahraman'ın yöneteceği yeni dizi Gel Dese Aşk'ın başrollerinde ise Erkan Petekkaya, Şebenem Bozoklu, Aslıhan  Malbora gibi isimler yer  alıyor.

Gel Dese Aşk'ın konusu nedir?

Osman Sınav'ın senaryosu üzerinde titizlikle çalıştığı bilinen Gel Dese Aşk dizisinde okuma provaları yapıldı. Bir aşk hikayesinin anlatılacağı dizide Osman Sınav farkı yine hissedilecek. Sen Anlat Karadeniz, Sakarya Fırat, Deli Yürek, Uzun Hikaye gibi birçok ses getiren film ve dizide imzası bulunan Osman Sınav'ın yeni dizisi Gel Dese Aşk da heyecanla bekleniyor. Alışılmışın dışında bir aşk hikayesi anlatılacak dizide, 40 yaşın üzerinde 20 yıllık evli, çocuk sahibi ve zengin birinin gönlünü genç ve güzel bir kıza kaptırması ve gelişen olaylar işlenecek. Erkan Petekkaya'nın hayat vereceği Murat karakteri yaşayacağı bu ikilemi ekrana yansıtacak.

Oyuncu kadrosunda kimler var?

ATV'de yayınlanacak Gel Dese Aşk dizisi için başarılı bir cast oluşturuldu. Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, Öykü Gürman, Uğur Çavuşoğlu, Selim Gürata, İlayda Çevik, Aslıhan Malbora, Altan Gördüm, Ertan Saban, Tuğçe Ersoy, Yiğit Koçak, Ayşe Defne Piriççi gibi usta ve sevilen oyuncuların yer aldığı dizi için hazırlıklar sürüyor.  Gel Dese Aşk'ta Erkan Petekkaya Murat rolüyle karşımıza çıkarken, Şebnem Bozoklu, Yasemin karakteriyle Murat'ın eşi, Aslıhan Malbora ise Murat ve Yasemin'in kızı Derin karakterini canlandıracak. Altan Gördüm, Sadri Bey karakteriyle Barlas ve Sitare'nin babaları rolünü, Barlas'ı Ertan Saban, Sitare'yi ise Öykü Gürman oynayacak. Bahar karakteriyle göreceğimiz İlayda Çevik yasak aşkın muhatabı olarak ekranlara gelecek.

23-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar