Alişan ve Çağla Şıkel 'Sarı Melekler' dizisinde bir arada!

Alişan ve Çağla Şıkel 'Sarı Melekler’ dizisinde bir arada!
Türk sinema ve dizi tarihinin duayen yapımcısı Türker İnanoğlu, yeni sezon için yine iddialı bir dizi hazırlıyor. Sarı Melekler dizisi hangi kanalda yayınlanacak ? Sarı Melekler dizisinin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Resul Ertaş ve ekibinin kaleme alacağı Sarı Melekler'in başrollerini Alişan ile Çağla Şikel paylaşacak.Show tv ekranlarında yayınlanan ve izleyenleri kahkaha boğan Cennet Mahallesi dizisinde iki aşığı oynayan ve bir türlü bir araya gelemeyen ikili o günden sonra ayrılmamışlardı.

Sarı Melekler dizisinin kanalı belli oldu.Yeni dizi Kanal D'de sercisiyle buluşacak.

Sarı Melekler dizisi, yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran,tekrarları bile çok izlenen "Çicek Taksi" ve "Akasya Durağı" dizilerinin yeniden tasarlanmış hali olacak.

Sarı Melekler Dizisi Konusu

Bir grup taksici arkadaşın aile ilişkilerini konu alan aynı zamanda kuşak çatışları da komik bir dille anlatacak. Son günlerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Alişan, gururlu dürüst bir taksici rolüyle sevenlerinin karşına çıkacak.Tamemen birbirine zıt olan kardeşi Çetin ile ayn taksi durağında taksicilik yapmaktadır.Alişan'nın eşi Füsun'u ise Hande Katipoğlu canlandıracak.Dizide Alişa'ın gözü eşinden başka kimseyi görmeyen ve Alişan'ın Bilge adında bir de kız çocuğu olacak.

Çağla Şıkel, Alişan'ın yengesi oldu

Sarı Melekler dizisinde Alişan'nın yılladır partneri olan Çağla Şıkel bu sefer seyircilerini şaşırtacak.Cennet mahallesi dizisinde hafızalardan siinmeyen ikili bu sefer Alişan'ın yengesi kuaför Seher rolüyle ekranalara dönecek.Mahallede herkesle kavga edecek olan Şıkel zaman zamanda kocasını dövecek.Şıkel Alişan'ın eşi Füsunlada anlaşamayacak.

09-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar